Onaylı Üye
Yüzde yüz ban işi nasıl oluyor biraz açarmısınHile yeniden gelir fakat main hesaplarınızda hileyi kullanmayın. Ban ihtimali ise %100 kaçarı yok. Eğlence amaçlı kullanın . Kimisi 2 ay kimisi 1 ay kimisi 3 gün sonra banlanıyor tamamen şans.
Riot senin oyuna inject ettiğin scripti buluyor daha sonra hemen ban atmıyor bunları kullanan herkesi tespit edip ban dalgası şeklinde uyguluyor cezalarını. Yani scripti kullanıyorsan riot bunu elbet tespit ediyor. Bandan kaçış yok eğlenmeye bakınYüzde yüz ban işi nasıl oluyor biraz açarmısın
Yani forumda ban yemeyen kimse yok ve hile fixRiot senin oyuna inject ettiğin scripti buluyor daha sonra hemen ban atmıyor bunları kullanan herkesi tespit edip ban dalgası şeklinde uyguluyor cezalarını. Yani scripti kullanıyorsan riot bunu elbet tespit ediyor. Bandan kaçış yok eğlenmeye bakın
Ben ban yemedim 1 aydır kullanıyorum. Son 4-5 gündür oyuna hileyle giriş yapmadığım için ban dalgasına yakalanmadım şanslı bir şekilde. Ama elbet bende yakalanacağımYani forumda ban yemeyen kimse yok ve hile fix
Rapor yersen zaten ban yiyorsun fakat rapor yemesen bile kontrollerde çıkma ihtimalin yüksek %100 ban yiyiceksin fakat zamanı belirsizYüzde yüz ban işi nasıl oluyor biraz açarmısın
Kanka mantıklı gelmiyor bana bu söylediklerin eğer hile fixlenmemişse açığı kapatılmamış demektir ve anticheat çözemez bunu buda işi sadece reportlanmamız kısmına bırakır yani belli etmezsek ban yemeyizBen ban yemedim 1 aydır kullanıyorum. Son 4-5 gündür oyuna hileyle giriş yapmadığım için ban dalgasına yakalanmadım şanslı bir şekilde. Ama elbet bende yakalanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?