12 Ara 2019 #1 sjuhyeon Game Developer Seçkin Üye Katılım 23 Şub 2017 Mesajlar 430 Çözümler 2 Tepki puanı 70 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Arkadaşlar az önce oyuna girdim ve güncelleme vardı şuan osiris ile giriş yapmaya çalışıyorum oyuna csgo.exe çalışmayı durdu deyip kapatıyor kendini. benden mi kaynaklı yoksa fixlendimi şuanlık?
Arkadaşlar az önce oyuna girdim ve güncelleme vardı şuan osiris ile giriş yapmaya çalışıyorum oyuna csgo.exe çalışmayı durdu deyip kapatıyor kendini. benden mi kaynaklı yoksa fixlendimi şuanlık?
12 Ara 2019 #2 Bliss ❤❤ Süper Üye Katılım 9 Mar 2018 Mesajlar 1,481 Çözümler 17 Tepki puanı 562 Ödüller 9 8 HİZMET YILI Kendin söylüyorsun güncelleme vardı diye hile fixlenmiş olabilir en son ne zaman güncellenmiş kontrol etmeni tavsiye ederim
Kendin söylüyorsun güncelleme vardı diye hile fixlenmiş olabilir en son ne zaman güncellenmiş kontrol etmeni tavsiye ederim
12 Ara 2019 #3 Kafkas06 K Üye Katılım 8 Ara 2019 Mesajlar 38 Tepki puanı 9 6 HİZMET YILI fixlenmiştir kardeşim güncellemelerde öyle oluyor zaten. Pubgde de vnhax fixlendi