28 Ağu 2020 #1 Pfizer P Üye Katılım 27 Nis 2020 Mesajlar 48 Tepki puanı 5 Yaş 27 6 HİZMET YILI Arkadaslar hileyle birlikte blitz kullansam sıkıntı yapar mı ?
Çözüm K K Kutal8107 28 Ağu 2020 Pfizer' Alıntı: Blitz dediğim program var ya yardımcı oluyo rünlerde falan ondan bahsediyorum Genişletmek için tıklayın ... Aklım oyuna gitti doğru ama bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yazan biri olursa bende takipteyim öğrenirim.
Pfizer' Alıntı: Blitz dediğim program var ya yardımcı oluyo rünlerde falan ondan bahsediyorum Genişletmek için tıklayın ... Aklım oyuna gitti doğru ama bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yazan biri olursa bende takipteyim öğrenirim.
28 Ağu 2020 #2 Kutal8107 K Onaylı Üye Katılım 28 Ağu 2020 Mesajlar 50 Çözümler 1 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 35 5 HİZMET YILI Ben kullanıyorum bir sıkıntı olmuyor sadece suplarda kill çalma olayı biraz fazla oluyor Oyla 0 Olumsuz oyla
28 Ağu 2020 Konuyu başlatan #3 Pfizer P Üye Katılım 27 Nis 2020 Mesajlar 48 Tepki puanı 5 Yaş 27 6 HİZMET YILI Kutal8107' Alıntı: Ben kullanıyorum bir sıkıntı olmuyor sadece suplarda kill çalma olayı biraz fazla oluyor Genişletmek için tıklayın ... Blitz dediğim program var ya yardımcı oluyo rünlerde falan ondan bahsediyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
Kutal8107' Alıntı: Ben kullanıyorum bir sıkıntı olmuyor sadece suplarda kill çalma olayı biraz fazla oluyor Genişletmek için tıklayın ... Blitz dediğim program var ya yardımcı oluyo rünlerde falan ondan bahsediyorum
28 Ağu 2020 #4 restakky Seçkin Üye Katılım 23 Nis 2020 Mesajlar 328 Çözümler 6 Tepki puanı 22 Ödüller 4 6 HİZMET YILI Valla muhteşem ikili hiç bir sorun olmuyor Oyla 0 Olumsuz oyla
28 Ağu 2020 #5 Kutal8107 K Onaylı Üye Katılım 28 Ağu 2020 Mesajlar 50 Çözümler 1 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 35 5 HİZMET YILI Pfizer' Alıntı: Blitz dediğim program var ya yardımcı oluyo rünlerde falan ondan bahsediyorum Genişletmek için tıklayın ... Aklım oyuna gitti doğru ama bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yazan biri olursa bende takipteyim öğrenirim. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Pfizer' Alıntı: Blitz dediğim program var ya yardımcı oluyo rünlerde falan ondan bahsediyorum Genişletmek için tıklayın ... Aklım oyuna gitti doğru ama bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yazan biri olursa bende takipteyim öğrenirim.