7 Mar 2022 #21 monte0110 Süper Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 599 Çözümler 1 Tepki puanı 12 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Şuan çok fazla ban atıyor bilgin olsun
7 Mar 2022 Konuyu başlatan #22 Aphenon Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır Süper Üye Katılım 14 Nis 2019 Mesajlar 915 Çözümler 10 Tepki puanı 100 Ödüller 7 7 HİZMET YILI eftelya' Alıntı: Hile kullanacaksan ban yemeyi göze almışsındır demektir, ister legit ol ister full değişmez elbet bir gün ban yiyeceksin. Genişletmek için tıklayın ... Dostum bunu bende biliyorum, hiç ban atmayan demedim zaten ban süresi uzun olan dedim
eftelya' Alıntı: Hile kullanacaksan ban yemeyi göze almışsındır demektir, ister legit ol ister full değişmez elbet bir gün ban yiyeceksin. Genişletmek için tıklayın ... Dostum bunu bende biliyorum, hiç ban atmayan demedim zaten ban süresi uzun olan dedim
7 Mar 2022 #23 eftelya Onaylı Üye Katılım 16 Şub 2019 Mesajlar 102 Tepki puanı 13 Ödüller 6 Yaş 33 7 HİZMET YILI Aphenon' Alıntı: Dostum bunu bende biliyorum, hiç ban atmayan demedim zaten ban süresi uzun olan dedim Genişletmek için tıklayın ... Anladım, bir tane biliyorum çok uzun süre kullanan arkadaşlarım var ama ücretli
Aphenon' Alıntı: Dostum bunu bende biliyorum, hiç ban atmayan demedim zaten ban süresi uzun olan dedim Genişletmek için tıklayın ... Anladım, bir tane biliyorum çok uzun süre kullanan arkadaşlarım var ama ücretli
14 Mar 2022 #24 Aybars34 A Onaylı Üye Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 74 Tepki puanı 1 Ödüller 4 Yaş 29 4 HİZMET YILI Her türlü ban yiyorsun knk kaçışın yok