3 Şub 2016 #1 Hektor H Üye Katılım 24 Ocak 2016 Mesajlar 42 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Arkadaşlar wolftü da hile açınca bazıları fark ediyor karakter hack'ı bunu nasıl fark ediyor ve bunu nasıl gizleriz yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar wolftü da hile açınca bazıları fark ediyor karakter hack'ı bunu nasıl fark ediyor ve bunu nasıl gizleriz yardımlarınızı bekliyorum.
3 Şub 2016 #2 CupCake C Onaylı Üye Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 67 Tepki puanı 0 Yaş 26 10 HİZMET YILI Ya şimdi adamı öldürünce o senin canını görebiliyor kardeşim adam sana bi kaç kez sıktığı an dirk canın 200 olıyo adamda bunu bir kaç kez yaşıyo bilgili biriyse anlıyo ve bunun çözümü yeni sürümde gelicek sanırım Oyla 0 Olumsuz oyla
Ya şimdi adamı öldürünce o senin canını görebiliyor kardeşim adam sana bi kaç kez sıktığı an dirk canın 200 olıyo adamda bunu bir kaç kez yaşıyo bilgili biriyse anlıyo ve bunun çözümü yeni sürümde gelicek sanırım
3 Şub 2016 Konuyu başlatan #3 Hektor H Üye Katılım 24 Ocak 2016 Mesajlar 42 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Eyw anladım Oyla 0 Olumsuz oyla