- Yasaklandı
Onaylı Üye
Arkadaşlar Farm Together Adlı Oyunun Hilesini Bulurmusunuz Steamsız Cracklı Sırım İçin
para birimi 1.82 gibi gozuktugu ıcın net apraya ulasamıorumcheat engine kullanbabilirsin.
yok ya 2 saatir bakıorum bulamadım aslında onlinıda var steamda ama ben cracklısı ıcın ıstıyorumİnternete Arar isen Trainer Bulabilirsin Offline Bir Oyunsa
hocam yok bulamıyoru msen bir baksanOffsets diye araştır belki bulabilirsin.
hem evet hhem hayır ister cok oyunculu ıster sıngle gırıyorsun ancak ben cracklı oynadıgım ıcın multiye girilmiyorÇok oyunculu bir oyun mu bu ?
Cheat engine tarzı programlarla değiştirebilirsin parayı falan.hem evet hhem hayır ister cok oyunculu ıster sıngle gırıyorsun ancak ben cracklı oynadıgım ıcın multiye girilmiyor
2. söyleyişim oyunda apra birimi 1.82 gibi oldugu ıcın degıstırılmıyorCheat engine tarzı programlarla değiştirebilirsin parayı falan.
O zaman bi fikrim yok. Kusura bakma.2. söyleyişim oyunda apra birimi 1.82 gibi oldugu ıcın degıstırılmıyor
sadece madalya denen oyun eşyası ıcın bu baktım ginede sağol bana altın hilesi gerekli
Buna bak belki yarar.
ya deliricem sen nerden cıktın ben burda farm together dıorum adam warface dıyor hile isteklerini konusu var sa oraya yaz yada genel yerineWARFACE Hilesi Yapabilirsiniz
abicim yok sen bulursan at lutfen 2 saatir arıorum hepsi yalannette vardir belki iyi bak
Konuyu hoooort diye horttlatarak iyi bok yiyorsun. Bakarım eve geçince.konuyu horttt diye hortlatıyorum
@nade11ndeu bu oyunda hile var mıdır rica etsem kısa bi araştırma yapabilir misin ? var bi sürü google de ama hiç biri çalışmıyor cevap verirsen sevinirm
EDİT: OYUNUM ORJİNAL
Konuyu hoooort diye horttlatarak iyi bok yiyorsun. Bakarım eve geçince.