hiç uğraşma dedimi yap webroot u indir kur ücretsiz key veririm sana özelden yazHilelerinizi kullandıktan sonra oyundan çıkıp hilenin penceresini kapatıyorum ama rust oyununa girerken easy anti cheat hata veriyor chest programını kapatın tarzında pc reslemedende düzelmiyor tam olarak nasıl kapatmam gerekiyor hileyi şindiden teşekkürler
Mantıklı kanka çünkü normal değil böyle olması en iyisi bence de format hem kendine gelir pc rahatlar ondan sonra kafasına göre kurar çok değişiklik olurKanka senin pc cökmüş bi formt at pc düzelsin hem bilgsayarında rahatlar güzel fbs alırsın yani
Hocam bulamafım orada bi türlü yagörev yöneticinde bununla ilgili bişiler olması lazım gözüne çarpar onları kapatmayı dene
Malesef kayda değer bişey göremiyorum görev yöneticisindeBilgisayarı yeniden başlattığında zaten sorunun çözüldüğünü belirtmiş görev yöneticisini çalıştırarak işlemlerden bakabilirsin
Dostum o zaman tek çare ya hile kullanmayacaksın yada, herseferinde pc kapat aç yapacaksın bu arada w10 işletim sistemini kullanmaktasın değimi?Hocam bulamafım orada bi türlü ya
Post automatically merged:
Malesef kayda değer bişey göremiyorum görev yöneticisinde
Pc yeniden başlatınca düzeldiğine göre bişekilde kapatılıyor sadece nasıl olduğunu araştırıyorum su an ve evet w10 kullanıyorumDostum o zaman tek çare ya hile kullanmayacaksın yada, herseferinde pc kapat aç yapacaksın bu arada w10 işletim sistemini kullanmaktasın değimi?
onu arıyorum bende işte adı nearka planda çalışan uygulamayı kapatman gerekir !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?