önemli olan bypasBencede ama bazı oyunlarda kodlamak zor olabilir meselam zulu gibi
Cevabiniz icin sagolun hocam html css biliyorum. dc de soruyu sordugumda maze ban atti bana o yuzden burda konu acmaya karar verdim yardim ede bilicek varmiMerhaba öncelikle hile kodlamak o kadar kolay değil.Öncelikle yazılım bilmen gerek. html,css,c+ gibilerini öğrenirsen yardımcı olunur.Discord adresimizde yazılım bilen çok kişi var.Gerekli şeyleri öğrendikten sonra discord'dan destek alabilirsin.
S.a Hocalar Sizden bir kac konuda yardim istiyicem
Hile Kodlamayi nasil ogrenirim yani nerden baslamam gerekiyor kaynak filan varmi? ornegin ros da chams kodlamak gibi bilgisi olan ozelden veya burdan bilgi vere bilirmi
Sagolasin Hocam Bilgi icin internetten c++ ogrenile bilirmi ? yazilim konusunda bilgim var biraz ama yazilimci olarak yok.html css ogrenmisdim bir ara baska bir dil bilmiyorum.Merhaba, İnsanlar Bir Amaç İçin Yaşarlar Ama O Amaç Ve Sonuç Sende Varsa Yapabilirsin Aksi Taktirde Hiçbir Halt Olmaz Tabi Soruna Cevap Vermem Gerekirse Öncelikle İngilizce Bilmek Zorunlu 2 Veya 3'cü Düzey Falan Ve SQL,C++,C# Bilsen Başlangiç Sevyesinde Bir Yazılımcı Olabilirsin Yazılımcı Derken Adı Aklıma Gelmedi Ama Bu Dediklerimi Yaparsan Veya Zaten Biliyorsan Sosyal Mühendislik Zekanı Geliştirebilirsin.
Görüşüm Size Yanlışta Gelebilir...
Saygılarımla,
TulgaEgeli[FOX]
Html css c# ve php kodlama dillerini biliyorum bu dillerle hile programı yazmayı bilmiyorum bunun için kimden destek almamız gerekiyor ?
SagolasinBu Yazılım Dil Bilgisi Sana Belli Bir Bölümde Yardımcı Olur Ama Kendini Daha Çok Geliştirirsen Cidden Başarabilirsin
Bu Video Sana Yardımcı Olabilir...
Saygılarımla,
TulgaEgeli[FOX]
Sagolasin Hocam Bilgi icin internetten c++ ogrenile bilirmi ? yazilim konusunda bilgim var biraz ama yazilimci olarak yok.html css ogrenmisdim bir ara baska bir dil bilmiyorum.
tamamSana Çok Kolay Geliyor GALİBA Bu Olay Bu İş Bebek Oyuncağı Değil 1 Harfini Bile Yanlış Yazarsan 2 haftada O Hatanın NERDE Olduğunu Anca Anlarsın..... İlk Önce Yazılım Dillerini Öğren Sonra Game Yazılım Öğren Ardından Discord'a Koş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?