- Konuyu başlatan
nerde hata yaptım acabaDaha programın arayüzüne hakim olmadan ders videosu çekmeye çalışıyorsun. Önce kendini geliştir, daha sonra insanlara yardım etmeye çalış.
nerde hata yaptım acabaDaha programın arayüzüne hakim olmadan ders videosu çekmeye çalışıyorsun. Önce kendini geliştir, daha sonra insanlara yardım etmeye çalış.
ooo adamsın reizPost automatically merged:
ok sen iste yeter
ben Mark Zuckerberg değilim maalesef kodlar göktende inmiyor ne saçma bir cümle bu başka kanallardan izleyipte yapmışsın ne yapsaydım annemin karnında cheat engine öğrenip dünyayamı gelseydim nerden öğreniyim cheat engine başka internet dışında ayrıca herhalde herkese kodlar değişiyor tabiki benziyecek başka kanallarla benim yaptıklarım@sugi Hata yapmaktan ziyade dediğim gibi Cheat Engine arayüzüne hakim değilsin. Temel olarak programı kapatırken çıkan 'Dosyalar kaydedilsin mi?' penceresinin işlevini dahi bilmiyorsun. Bir kaç yerden görüp, anladığını sanıp eğitim videosu çekmeye çalışmışsın. Hoş kime göre neye göre eğitim orası tartışılır..
ben Mark Zuckerberg değilim maalesef kodlar göktende inmiyor ne saçma bir cümle bu başka kanallardan izleyipte yapmışsın ne yapsaydım annemin karnında cheat engine öğrenip dünyayamı gelseydim nerden öğreniyim cheat engine başka internet dışında ayrıca herhalde herkese kodlar değişiyor tabiki benziyecek başka kanallarla benim yaptıklarım