8 Eyl 2016 #1 denizarca D Üye Katılım 6 Eyl 2016 Mesajlar 10 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Hile kodluyorum ama çoğu çalışmıyor şimdi yaptığım şey yanlış mı ? WriteLong("wolftü.bin", csh.Text + &H35AB80, "2251829620")'Name Esp On csh.text i label1 yapıyorum WriteLong("wolftü.bin",bin.Text + &H1FA14, "1967244534") 'X Ray Red Of burdaki bin.Text i de label1.text yapıyorum Böyle yaparsam sıkıntı olurmu yoksa 3 tane butonmu eklemeliyim ?
Hile kodluyorum ama çoğu çalışmıyor şimdi yaptığım şey yanlış mı ? WriteLong("wolftü.bin", csh.Text + &H35AB80, "2251829620")'Name Esp On csh.text i label1 yapıyorum WriteLong("wolftü.bin",bin.Text + &H1FA14, "1967244534") 'X Ray Red Of burdaki bin.Text i de label1.text yapıyorum Böyle yaparsam sıkıntı olurmu yoksa 3 tane butonmu eklemeliyim ?
8 Eyl 2016 #2 efeahmet313 E Üye Katılım 11 May 2016 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI RE: HİLE KODLAMA YARDIM LÜTFEN bin icin farklı bir label yap yani label1 csh label2 bin gibi öyle calışmaz Oyla 0 Olumsuz oyla
RE: HİLE KODLAMA YARDIM LÜTFEN bin icin farklı bir label yap yani label1 csh label2 bin gibi öyle calışmaz
8 Eyl 2016 #3 TheFerowCan T Üye Katılım 8 Eyl 2016 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI RE: HİLE KODLAMA YARDIM LÜTFEN Kardeşim neyi kodlamak istiyorsan söyle yardımcı olalım. Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Eyl 2016 Konuyu başlatan #4 denizarca D Üye Katılım 6 Eyl 2016 Mesajlar 10 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI RE: HİLE KODLAMA YARDIM LÜTFEN TheFerowCan' Alıntı: Kardeşim neyi kodlamak istiyorsan söyle yardımcı olalım. Genişletmek için tıklayın ... pointer ile hile kodluyorum wall hack koşma sınırsız mermi çalıştı ama diğerleri çalışmıyor kodlardanmı acaba anlamadım Oyla 0 Olumsuz oyla
RE: HİLE KODLAMA YARDIM LÜTFEN TheFerowCan' Alıntı: Kardeşim neyi kodlamak istiyorsan söyle yardımcı olalım. Genişletmek için tıklayın ... pointer ile hile kodluyorum wall hack koşma sınırsız mermi çalıştı ama diğerleri çalışmıyor kodlardanmı acaba anlamadım
8 Eyl 2016 #5 XizoRR X Üye Katılım 29 Ağu 2016 Mesajlar 19 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI RE: HİLE KODLAMA YARDIM LÜTFEN denizarca' Alıntı: TheFerowCan' Alıntı: Kardeşim neyi kodlamak istiyorsan söyle yardımcı olalım. Genişletmek için tıklayın ... pointer ile hile kodluyorum wall hack koşma sınırsız mermi çalıştı ama diğerleri çalışmıyor kodlardanmı acaba anlamadım Genişletmek için tıklayın ... name esp koşma sınırsız mermi csh dir yani Label1 e yap x ray bin dir label2 yap buna rağmen çalışmazsa çalışmayan hilenin pointeri fix yemiştir Oyla 0 Olumsuz oyla
RE: HİLE KODLAMA YARDIM LÜTFEN denizarca' Alıntı: TheFerowCan' Alıntı: Kardeşim neyi kodlamak istiyorsan söyle yardımcı olalım. Genişletmek için tıklayın ... pointer ile hile kodluyorum wall hack koşma sınırsız mermi çalıştı ama diğerleri çalışmıyor kodlardanmı acaba anlamadım Genişletmek için tıklayın ... name esp koşma sınırsız mermi csh dir yani Label1 e yap x ray bin dir label2 yap buna rağmen çalışmazsa çalışmayan hilenin pointeri fix yemiştir