Merhaba beyler ben bir parali ve free hile yapmak iatiyorum web sitesi discord filan bunlari yapip hilemi cikarmak istiyorum eğer hile kodlamayi biliyorsaniz sizle para kazanabiliriz kodlama bilin yeter az da olsa istiyenler dcden arkadaslik gondersin
Profesyone degildir beyler
Dc: lonzy#5261
ne alaka //Not Olarak Neden Herkes Hile Yapim Site Açmak Peşinde Bu İşler O Kadar Kolaymı Bu İşin Domaini Var Bu işin Hostingi Ddos Koruması Sonra Hile Yaptıktan Sonra Onu Koruya Bilmek Çok Önemli Site Açtıktan Sonra Bir Çok Düşman Edinirsiniz Hilerinizi Kırmak Sitenizi Düşürmek İsteyenler Olur.
Şöyle c++ ın temellerini öğrenip bu windows.h gibi kütüphaneleri işte memory writing memory reading falan onlarla çalışmayı öğrenmeni gerekecek yapılır yapmasınada kim uğraşırki onla hobi olarak neysede yani bunun bypass mypassi var çok bilgim yok ama kendi başıma bir kaç tane yaptığım küçük proje oldu genelde ban yiyordum kolay algılanıyordu sanırsam amatörlükten. Onun yerine şimdi open source cheatleri alıp manuel bir şekilde güvenli bir hale getirip kullanıyorum daha az uğraştırıcı işimide görüyor yani.