Onaylı Üye
Motivasyon İçin TeşekkürlerKardeşim kimse annesinin karnından coder olarak doğmadı merak etme er geç öğrenirsin
Hiç Bir Dil Veya Bilgi Bilmeden Kodlama Yapamazsın Bu 1.si 2.si Hile Kodlamak İstiyorsan Önce VB NET C# C++ Dillerini YouTube Den Veya İstersen İnternette Ücretli Bir Şekilde Bulabilir Ve Kodlama Eğitimi Alabilirsin. İyi Forumlar.ARKADAŞLAR
HİÇBİR BİLGİ BİLMEYEN BİRİ
HİLE KODLAMAYA ÇALIŞIRSA BAŞARILI OLABİLİRMİ.
HİLE KODLAMAK İÇİN GEREKLİ ŞEYLER NEDİR ?
CEVAPLARSANIZ TEŞEKKÜRLER
Deniycem Teşekkür Ederimkardeşim öncelikle kodlara ihtiyacın var wolftü kodlıcaksan bypass csh obj ve özel kodlar bunların hepsine ihtiyacun var eğerki youtubeye crewly hack yaıp aratırsan o kanalda dersleri bulabilirsin
Teşekkür EderimHiç Bir Dil Veya Bilgi Bilmeden Kodlama Yapamazsın Bu 1.si 2.si Hile Kodlamak İstiyorsan Önce VB NET C+ C++ Dillerini YouTube Den Veya İstersen İnternette Ücretli Bir Şekilde Bulabilir Ve Kodlama Eğitimi Alabilirsin. İyi Forumlar.
C+ diye programlama dili de ilk defa duyuyorum,eyvallahVB NET C+ C++ KODLAMA DİLİ
Cheat Engine(Bypass Lazım)ARKADAŞLAR BİDE GEREKLİ OLAN BİR (BİRDEN FAZLA) PROGRAMA YARDIM DUYULUYORMU
DUYULUYOR İSE İSMİNİ SÖYLERMİSİNİZ
TEŞEKKÜRLER
c#C+ diye programlama dili de ilk defa duyuyorum,eyvallah
Wolfü Evimiz Bypass Babamızustacım wolftü çok kötü bir koruması var o yüzden herkesin bildiği o baypası kullanrak log hatasını çzöyürosun ztn kodlaamyı videolardan yaparsın c.e açmana gerek yok şimdilik ztn point paylaşıyolar ama bayppas fix yerse kalırsınız ortalıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?