Arkadaşlar 1 kaç hafta içinde python da temelımı attım makale videolar sayesınde hile kodlamak için ne ogrenmem gerek ne kaldı veya nasıl kodlıcaz Belli kodlar mı bulcaz
dostum internetten hazır kodlar bulman senin kodladığın anlamına gelmiyor buna copy paste deniyor pythonu iyice öğrenmen lazım python dilini öğrenip sonra kendi başına kodlarsan bu senin hile kodlamış oldugunu gösteriyor ya işte uzun yazdımda anla internetten bulrsan copy paste
hocam python genelde hack için kullanılıyor (benim dünyamda) hileler genelde c# ile kodlanıyor sana c# öneririm
ayrıca internette kurslar veya set halinde youtubede var kendin yapıyorsun adam sadece gösteriyor onlara bak
dostum illa kodlama öğrencem diyosan udemynin birsürü eğitim seti var onlarla başlayabilirsin çeşitli dersleri var ama sadece hile için başlarsan wolfteamda kalırsın gibime geliyor neyse iyi çalışmalar şimdiden
bende aynı durumdayım python dan başladım 2 3 haftadır youtube dan video serilerini takip ediyorum bi yandanda pdf araştırıyorum ama anladığım kadarıyla pthon daha çok program yazılım bölümüne giriyor hack ve hile için herkes c öneriyor c# , c++ vs. hangisine nasıl başlanmalı yada önce python u iyice kavrayıp o altyapı ile mi başlanmalı
bende aynı durumdayım python dan başladım 2 3 haftadır youtube dan video serilerini takip ediyorum bi yandanda pdf araştırıyorum ama anladığım kadarıyla pthon daha çok program yazılım bölümüne giriyor hack ve hile için herkes c öneriyor c# , c++ vs. hangisine nasıl başlanmalı yada önce python u iyice kavrayıp o altyapı ile mi başlanmalı