Hile kodlamayı düşünüyorum yardım edebilecek var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar hile kodlamayı düşünüyorum başlıkta da belirttiğim Visual Studio'dan kod yazmayı bilen öğretecek arkadaş arıyorum Discord'dan eklerse çok mutlu olurum DC name: balikbey#2226

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Visual studiodan başlama, önce html, css, java script, öğren yani şöyle tarif ediyim; bir link düşün o linke tıkladığın zaman seni bağımsız bir siteye gönderiyor sitede bir saat düşün saatin yukarısındaki yazıları yazman için html, yazıların resimlerin ve diğer herşeyin boyutunu ayarlaman için css, sayfada bir yere tıkladığın zaman çıkan mesaj ise java script sayesinde oluyor. Bunlar sadece bir örnek daha fazla işlevde kullanılan bir sürü kod ve komutlar var. Sana önerim sana en basit gelecek değilde seni en eğlendirip proje düşünmeye ittiren kodlama dilinden başla, öğrendikçe başka kod dillerinide öğrenmek istiyeceksin kendi kafanın yattığı yöne doğru öğren kendini zorlama

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
İlk öncellikle böyle bir kişinin çıkacağını sanmıyorum ve visual studio code sadece bir editor not defretindede yazsan aynı sonuç çıkacak, hiç bir yazılım bilgin olmadan böyle bir arkadaş bulabileceğini sanmııyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Visual studiodan başlama, önce html, css, java script, öğren yani şöyle tarif ediyim; bir link düşün o linke tıkladığın zaman seni bağımsız bir siteye gönderiyor sitede bir saat düşün saatin yukarısındaki yazıları yazman için html, yazıların resimlerin ve diğer herşeyin boyutunu ayarlaman için css, sayfada bir yere tıkladığın zaman çıkan mesaj ise java script sayesinde oluyor. Bunlar sadece bir örnek daha fazla işlevde kullanılan bir sürü kod ve komutlar var. Sana önerim sana en basit gelecek değilde seni en eğlendirip proje düşünmeye ittiren kodlama dilinden başla, öğrendikçe başka kod dillerinide öğrenmek istiyeceksin kendi kafanın yattığı yöne doğru öğren kendini zorlama
Hocam makaleniz oldukça faydalı sağolun şimdi java script web site kodlamakmı demek oluyor yani

Scott Mccall
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hangi oyunu kodlıcaksın eğer wolftüyse dcden arkadaş attım kabul et

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Hocam makaleniz oldukça faydalı sağolun şimdi java script web site kodlamakmı demek oluyor yani
evet java script normalde başka yerlerdede kulanılıyor oyun vb. küçüklüğünde internetten oyun oynadıysan 3d oyunlar, miniclip, oyunlar1, kraloyun, gibi sitelerinde bulunan oyunların bazıları bu kodlama dili sayesinde yapılıyor zaten yazılım öğrenmek isteyen kişiler bu işin içine girdiğinde bir süre sonra kafasında yapacakları şeyleri düşünmeye başlıyorlar işte şöyle bir tema yapıyım veya oyunum belli yerinde şöyle bir yazı olsun ya da oynadığın oyunda hile yapmak senin isteğin diyelim, dili öğrendikten sonra kafandaki düşüncelerde değişiyor ama ugraştığın şeyin içinde olup uğraşman sana daha bi zevk ve şevk katıyor sürekli öğrenmek istiyorsun bir gurmenin yemekleri tadıp beğenip beğenmemesi gibi kendine çizdiğin sınırların dışına çıkıyorsun

사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Eğer yapmak istiyorsan ilk önce eğitimlere bakmalısın, Udemy ve YouTube'dan yararlanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...