Hile Kodlamayı Öğrenmek istiyorum Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
wolftü Oyununda Hile Yapmak istiyorum Fakat Pointer Nasıl Bulacağm Pek Bir Fikrim Yok Pointeri Bulunca Ne Yapacağız Ve Pointer i Nasıl Bulacağım Kısa Bir Özet Geçebilirmisiniz ?

Yazılıma Hevesliyim Hile yaparak başlamak istiyorum Fakat Hangi Dili Kullanacağımı , Pointer Bulma Olayını , ve Yapma Olayını Pek Anlamıyorum Önceden Cheat engine ile 1-2 şey yapıyorduk fakat C.E Açtığımızda Oyuna Girmiyor Artık

Yetkililere NOT : Konu Başlığnı Bilmedğim için buraya açtım Eğer Burası Değilse Deiştirirsiniz

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kodlama Yapmadan Önce ingilizce bilmen gerekmektedir Udemy ilgili siteden ücretsiz ingilizce Öğrenebilirsin.
Java Dili bilmen gerekmektedir. Sonra Uzman Derecede Kodlama bilmen lazım Hazır Tema Site yapma gibi değil.
Yardım Ettiysem ne Mutlu :)

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kodlama Yapmadan Önce ingilizce bilmen gerekmektedir Udemy ilgili siteden ücretsiz ingilizce Öğrenebilirsin.
Java Dili bilmen gerekmektedir. Sonra Uzman Derecede Kodlama bilmen lazım Hazır Tema Site yapma gibi değil.
Yardım Ettiysem ne Mutlu :)
ingilizcem zaten yeterli seviyede 1 2 tane kendi oyunumu (mario tarzı ve flappy bird tarzı) Yaptım fakat hile yapmayı istiyorum pointer olayları vs. çok karışık geldi

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Genelde hileler için "java" değil c++ kullanılıyor :) daha önce hiç temelin yoksa c# öğrenip ardından kendini yavaş yavaş c++ da geliştirebilirsin yazılımı sadece hile için öğreniyorsan hiç öğrenme derim çünkü önü açık bir meslek olduğu için hile yerine proje geliştirmek senin için daha verimli olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Zamanında Knight Online için heveslenmiştim bende hazır sourceleri falan indirip inceledim pointer offset güncellemeyi öğrendim ama sen gelişirken anti-cheatlar durmuyor bir yerden sonra c++ assembly öğrenmek gerekiyor ingilizce olmadanda bunları anlaman zor şimdilerde türkçe dökümanlar var ama kapı her zaman ingilizceye açılıyor kesinlikle şart.

İnsta ♥ @betülermis34♥
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
C++ ile hile kodlamak istiyorsan eğer burda eğitici videolar var bakabilirsin.

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kurslarda var internettede siteler var
seçim senin

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
konuya hile kodlamakla başlarsan olmaz hocam, işe vb6 ile başlamıştım knight online da hile yazarak. ama hile yazmak yerine server açıp server kurdum sql öğrendim serverin alt yapısını öğrendim biraz ingilizce kattım, üzerine metin2 ile uğraştım. zamanında popülerite yüksekken çok ekmeğini yedim. benden tavsiye hile yerine kaynak kodu araştırmayı öğren, ingilizce dilinni geliştir. ama ille de hileye yönelicem diyorsan delphi, ve phyton öneririm. phytonun yapay zeka serüvenine kendini kaptırırsan biraz geliştirirssen. sentinel öğrenip hali hazırda hilelere ***** atar hiç kendini yormazsın

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Öncelikle ingilizce derslerine çalışmaya başlayıp pyhton dili ile başlayabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Yabancı diline önem ver İngilizce ve almanca önceliğin olsun ardından bu işlere c++ ile başlayabilirsin youtube da eğitim videoları aşağı yukarı var

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Oyun olarak guzel basit bir oyunu secmişsiniz güzel. C++ derslerini udemy YouTube gibi platformlardan izleyip kendinizi geliştirebilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam C++ öğrenin, daha sonra yapacağınız oyunun güvenlik sistemini aşmayı öğrenin. En son pointer offset olayları geliyor.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Phyton , c# , c++ sıralamasında gidersen senin için daha kolay olur

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
wolftü den bahsediyorsak,
c# öğren, temel düzey bilsen basit şeyler için yeterli olur, cheat engine üzerinden pointer + offset olayını anlatan çok kişi var.
C.e ile oyuna giremiyorsan detect olmuştur, modified versiyonunu araştır und. yse kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Java kodlama diline hakim olman gerek tabi bunu içinde iyi bir ingilizce şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...