12 Tem 2016 #1 TheBoss T Üye Katılım 18 Haz 2016 Mesajlar 16 Tepki puanı 0 Yaş 28 9 HİZMET YILI KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM KUSURA BAKMAYIN Hile Kodluyorum ReadWritingMemory de 6 adet hata alıyorum LÜTFEN YARDIM EDİN HİLE HERŞEY BİTTİ SADECE ORADA KALDIM DÜZELTENE +REP VERECEM
KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM KUSURA BAKMAYIN Hile Kodluyorum ReadWritingMemory de 6 adet hata alıyorum LÜTFEN YARDIM EDİN HİLE HERŞEY BİTTİ SADECE ORADA KALDIM DÜZELTENE +REP VERECEM
12 Tem 2016 Yasaklandı #2 HileliAdam851 H Seçkin Üye Katılım 24 Nis 2016 Mesajlar 419 Tepki puanı 1 Yaş 32 10 HİZMET YILI RE: Hile Kodluyorum ReadWritingMemory de 6 adet hata alıyorum kardeş kodlarında hata var anladım kadarıyla Eğer yazdığın kod sayfasını atarsan yardımcı olabilirim Oyla 0 Olumsuz oyla
RE: Hile Kodluyorum ReadWritingMemory de 6 adet hata alıyorum kardeş kodlarında hata var anladım kadarıyla Eğer yazdığın kod sayfasını atarsan yardımcı olabilirim
12 Tem 2016 Konuyu başlatan #3 TheBoss T Üye Katılım 18 Haz 2016 Mesajlar 16 Tepki puanı 0 Yaş 28 9 HİZMET YILI RE: Hile Kodluyorum ReadWritingMemory de 6 adet hata alıyorum HileliAdam851' Alıntı: kardeş kodlarında hata var anladım kadarıyla Eğer yazdığın kod sayfasını atarsan yardımcı olabilirim Genişletmek için tıklayın ... team verim yardımcı olabilirmisin HileliAdam851' Alıntı: kardeş kodlarında hata var anladım kadarıyla Eğer yazdığın kod sayfasını atarsan yardımcı olabilirim Genişletmek için tıklayın ... TEAMVİWER VERİM ORADAN YAPABİLİRMİSİN LÜTFEN Oyla 0 Olumsuz oyla
RE: Hile Kodluyorum ReadWritingMemory de 6 adet hata alıyorum HileliAdam851' Alıntı: kardeş kodlarında hata var anladım kadarıyla Eğer yazdığın kod sayfasını atarsan yardımcı olabilirim Genişletmek için tıklayın ... team verim yardımcı olabilirmisin HileliAdam851' Alıntı: kardeş kodlarında hata var anladım kadarıyla Eğer yazdığın kod sayfasını atarsan yardımcı olabilirim Genişletmek için tıklayın ... TEAMVİWER VERİM ORADAN YAPABİLİRMİSİN LÜTFEN
12 Tem 2016 #4 xHard X Üye Katılım 7 Tem 2016 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Bro O Hata Deil Onlar Uyarı Onlardan Bieşy olmaz Oyla 0 Olumsuz oyla
12 Tem 2016 Konuyu başlatan #5 TheBoss T Üye Katılım 18 Haz 2016 Mesajlar 16 Tepki puanı 0 Yaş 28 9 HİZMET YILI xHard' Alıntı: Bro O Hata Deil Onlar Uyarı Onlardan Bieşy olmaz Genişletmek için tıklayın ... EMİNMİSİN BRO İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİDİR Oyla 0 Olumsuz oyla
xHard' Alıntı: Bro O Hata Deil Onlar Uyarı Onlardan Bieşy olmaz Genişletmek için tıklayın ... EMİNMİSİN BRO İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİDİR
12 Tem 2016 #6 xHard X Üye Katılım 7 Tem 2016 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI TheBoss' Alıntı: xHard' Alıntı: Bro O Hata Deil Onlar Uyarı Onlardan Bieşy olmaz Genişletmek için tıklayın ... EMİNMİSİN BRO İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİDİR Genişletmek için tıklayın ... Aynen Bro Onlar Uyarı BEndede Çıkıyordu Ama Hilede Hiç Sorun olmuyordu Oyla 0 Olumsuz oyla
TheBoss' Alıntı: xHard' Alıntı: Bro O Hata Deil Onlar Uyarı Onlardan Bieşy olmaz Genişletmek için tıklayın ... EMİNMİSİN BRO İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİDİR Genişletmek için tıklayın ... Aynen Bro Onlar Uyarı BEndede Çıkıyordu Ama Hilede Hiç Sorun olmuyordu
12 Tem 2016 Konuyu başlatan #7 TheBoss T Üye Katılım 18 Haz 2016 Mesajlar 16 Tepki puanı 0 Yaş 28 9 HİZMET YILI xHard' Alıntı: TheBoss' Alıntı: xHard' Alıntı: Bro O Hata Deil Onlar Uyarı Onlardan Bieşy olmaz Genişletmek için tıklayın ... EMİNMİSİN BRO İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİDİR Genişletmek için tıklayın ... Aynen Bro Onlar Uyarı BEndede Çıkıyordu Ama Hilede Hiç Sorun olmuyordu Genişletmek için tıklayın ... eyw bro +rep hakeddin Oyla 0 Olumsuz oyla
xHard' Alıntı: TheBoss' Alıntı: xHard' Alıntı: Bro O Hata Deil Onlar Uyarı Onlardan Bieşy olmaz Genişletmek için tıklayın ... EMİNMİSİN BRO İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİDİR Genişletmek için tıklayın ... Aynen Bro Onlar Uyarı BEndede Çıkıyordu Ama Hilede Hiç Sorun olmuyordu Genişletmek için tıklayın ... eyw bro +rep hakeddin