Duo Fpp Oyna Oradada Var Ama Daha Iyi.Arkadaşlar 2 gündür aktif oynuyorum ve çok fazla hile görüyorum hile hepimiz kullanıyoruz ama allah aşkı için oyunun doğasını bozmayın abi gidiyoruz adam hızlı koşarak geliyor ve zerre oynamayı bilmiyor sadece zaman kaybı yaşatıyorlar bu sitede kullanan varsa lütfen adam öldürmeye çalışmayın hatta gazda kalmadiğiniz sürece açmayın bugün vurduklarım okuyorsa ben MrEizRE olen arkadaşlar yakından bilir Boş ve spam yapmayın raporlarnıyorsunuz
Ne yazıkki oynamayı dahi bilmiyorlar bari bizim sitemizdeki arkadaşlar yapmasın diye paylaştım herkezin kendi fikri ban yeme riski artıyorSquat tpp modunda çok hileci geliyor speed hilesi çok denk geldim
oyunu hile çoğaldığı için hileli oynamak için foruma kaydoldum fakat dediğinde haklısın esp kullanımı yeterli olmalı çünkü herkesin yaptığı çok belli oluyor ve fixlenme olasılığı çok yüksek iki gündür kullanıcısı olarak memnunmusun yada emeklerin karşılığını alabildinmi ?Arkadaşlar 2 gündür aktif oynuyorum ve çok fazla hile görüyorum hile hepimiz kullanıyoruz ama allah aşkı için oyunun doğasını bozmayın abi gidiyoruz adam hızlı koşarak geliyor ve zerre oynamayı bilmiyor sadece zaman kaybı yaşatıyorlar bu sitede kullanan varsa lütfen adam öldürmeye çalışmayın hatta gazda kalmadiğiniz sürece açmayın bugün vurduklarım okuyorsa ben MrEizRE olen arkadaşlar yakından bilir Boş ve spam yapmayın raporlarnıyorsunuz
1. Si ben hile kullanmak için forumda takılmıyorum elimde zaten farklı hilelerde mevcut 2.gayet güzel hile aktif olarakda çalışıyor ben bir sorununu görmedim ama aimbot kullanmadıgım için onu pek bilmiyorumoyunu hile çoğaldığı için hileli oynamak için foruma kaydoldum fakat dediğinde haklısın esp kullanımı yeterli olmalı çünkü herkesin yaptığı çok belli oluyor ve fixlenme olasılığı çok yüksek iki gündür kullanıcısı olarak memnunmusun yada emeklerin karşılığını alabildinmi ?
Ne söylesek bence boş herkes duyarlı olmaya biliyorlar. Bakalım nereye kadar gidecek.Arkadaşlar 2 gündür aktif oynuyorum ve çok fazla hile görüyorum hile hepimiz kullanıyoruz ama allah aşkı için oyunun doğasını bozmayın abi gidiyoruz adam hızlı koşarak geliyor ve zerre oynamayı bilmiyor sadece zaman kaybı yaşatıyorlar bu sitede kullanan varsa lütfen adam öldürmeye çalışmayın hatta gazda kalmadiğiniz sürece açmayın bugün vurduklarım okuyorsa ben MrEizRE olen arkadaşlar yakından bilir Boş ve spam yapmayın raporlarnıyorsunuz
Keşke oyunlarda hileler olmasa haksız yere ban yemeswk bizde kullanmazdık ama ne yazikki mümkun değil abartmadan kullanmaya çalışıyorumDostum sen de hileyi kullanıyorsun bu ne kadar doğru böyle bir konu açmak bilemedim. Şu bakımdan haklı olabilirsin, Hileyi kullanmak isteyen arkadaşlar abartmadan kullansın. Ama illâki ban yiyeceğinin farkında olduğu için abartanlar da vardır.
Yanlış anlama beni oyunada forumada emek veriyorum sadece memnunmusun onu sormak istedim1. Si ben hile kullanmak için forumda takılmıyorum elimde zaten farklı hilelerde mevcut 2.gayet güzel hile aktif olarakda çalışıyor ben bir sorununu görmedim ama aimbot kullanmadıgım için onu pek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?