seçkinhesabın seçkin mi ? yoksa normalmi
1 ay önce falan arkadaşlarla oynarken seçkin değildik girebiliyorduk yeni gelen güncelleme ile değişmiş olabilir bende 1 aydır girmiyorumYalnız winler silinince seninde win gidiyor öyle bir durum olabiliyor ve seçkin olmayan hesaplar nasıl rekabetçi girebiliyor acaba o olay kalkmadı mı ortadan uzun süredir girmedim
Yeni güncelleme geldi o zaman seçkin olmadan girebiliyordun ama şimdi seçkinler ile seçkin olmayan kişiler rekabet olmuyor diye biliyorum yani hileninde seçkin olması şart oluyor onada kimse kolay kolay para bayılmaz eskiden evet 4 kişi seçkin olup 1 kişiye boost yapıyordu zamanında bizde yaptık sonra arkadaşı son el atıyorduk maçlarda silinmiyordu direk mevlana açıyordu mesela neredeyse böyle kastık hep 1 ay ban yemedi mevlana yani ama şimdi ne kadar değişti bilemiyorum1 ay önce falan arkadaşlarla oynarken seçkin değildik girebiliyorduk yeni gelen güncelleme ile değişmiş olabilir bende 1 aydır girmiyorum
seçkin olmayan da dereceli giriyor tabi canım ama seçkin olmayanlarla. Seçkinsen sadece seçkin hesaplarla giriyorsun. Seçkin hesaplarda bi nebze de olsa hile azdı. bende 6 aydır falan oynamıyorum. Csgo kendi kendini bitirdi vallaYalnız winler silinince seninde win gidiyor öyle bir durum olabiliyor ve seçkin olmayan hesaplar nasıl rekabetçi girebiliyor acaba o olay kalkmadı mı ortadan uzun süredir girmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?