Hile Kullanan bir Arkadaş arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bildiğiniz gibi CS:GO mağlum. ben hile yapmak istemiyorum...

Korkuyorumda açıkcası. insanın ağzı bir kere yanınca sütten....

Hile ile bana ilk 10 maçı kazandıracak arkadaş arıyorum. Hangi maça girsem en az 2 hile. çıldırdım artık. milleti şikayet edicem diyorum arkadaş çıkıyorlar. bu sefer onlar beni repliyor.
Hesabın güvenlik faktörü düşüyor.

Ne zaman hile kullanan biri gelse karşıma onun hesap bomboş, yanındaki herkes full oluyor. birileriyle konuştum bugün. Aynen burdan anlaştıklarını söylediler. 1 hile 4 normal giriyorlar. beleş win.

Bu şekilde yardımcı olacak arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim.

Graphic Designer
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Dostum Steam Kullanıcı Adını Veya Discord Atar mısın Ben İlgilenebilirim.
EK Olarak MemoryHackers'in Hilelerini Rahatlık ile Kullanabilirsiniz. 2017 Yılından Beri Hiç Bir Oyundan Ban Yemedim.​

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
seninde güven faktörün düşmüş reis ondan öyle telefon numarası ekle steam steam seviyen yükseldikçe güven faktöründe düzelir

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Yalnız winler silinince seninde win gidiyor öyle bir durum olabiliyor ve seçkin olmayan hesaplar nasıl rekabetçi girebiliyor acaba o olay kalkmadı mı ortadan uzun süredir girmedim

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yalnız winler silinince seninde win gidiyor öyle bir durum olabiliyor ve seçkin olmayan hesaplar nasıl rekabetçi girebiliyor acaba o olay kalkmadı mı ortadan uzun süredir girmedim
1 ay önce falan arkadaşlarla oynarken seçkin değildik girebiliyorduk yeni gelen güncelleme ile değişmiş olabilir bende 1 aydır girmiyorum

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
1 ay önce falan arkadaşlarla oynarken seçkin değildik girebiliyorduk yeni gelen güncelleme ile değişmiş olabilir bende 1 aydır girmiyorum
Yeni güncelleme geldi o zaman seçkin olmadan girebiliyordun ama şimdi seçkinler ile seçkin olmayan kişiler rekabet olmuyor diye biliyorum yani hileninde seçkin olması şart oluyor onada kimse kolay kolay para bayılmaz eskiden evet 4 kişi seçkin olup 1 kişiye boost yapıyordu zamanında bizde yaptık sonra arkadaşı son el atıyorduk maçlarda silinmiyordu direk mevlana açıyordu mesela neredeyse böyle kastık hep 1 ay ban yemedi mevlana yani ama şimdi ne kadar değişti bilemiyorum

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
senin hesabının güvenlik faktörü baya düşmüş seçkinsen zaten steam puanında vardır diye tahmin adiyorum o puanlarla rozet alınabiliyor o rozetlerden alarak seviyeni yükseltip güvenlik faktörünü yükseltebilirsin

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
seçkin olmayan da dereceli giriyor tabi canım ama seçkin olmayanlarla. Seçkinsen sadece seçkin hesaplarla giriyorsun. Seçkin hesaplarda bi nebze de olsa hile azdı. bende 6 aydır falan oynamıyorum. Csgo kendi kendini bitirdi valla

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Dc gel ben yapabilirim 99#9244

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Adamların wini silinince seninde winin gidiyor brom sağlam arkadaş bulman lazım bu devirde zor ama

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Özelden yazarmisin yardımcı oluyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...