hayat buysa ben afk
Ultra Üye
ban atıyor knk tavsiye etmem. bende kullanmıyorum bekleme de kal belki güncellenir.pubg pc de açabilirsin ama ban yeme olsaılığın yüksek
ban atıyor knk tavsiye etmem. bende kullanmıyorum bekleme de kal belki güncellenir.pubg pc de açabilirsin ama ban yeme olsaılığın yüksek
pubg mobileArkadaşlar merhaba umarım iyisinizdir. Konu başlığındada gördüğünüz gibi hile kullanırken en çok zevk aldığınız oyun nedir yada hile ile kesinlikle oynanır dediğiniz oyun nedir (klasik lol valorant cs vs. dışında)
owerwatch2Arkadaşlar merhaba umarım iyisinizdir. Konu başlığındada gördüğünüz gibi hile kullanırken en çok zevk aldığınız oyun nedir yada hile ile kesinlikle oynanır dediğiniz oyun nedir (klasik lol valorant cs vs. dışında)
Amongus da pek sarmiyor be hocam sürekli imp olucaksan tamam ama diğer şekilde herkesin rolünü biliyorsun bence o şekilde eğlencesiz oluramong us bence hocam
Bf 1 sarar.Arkadaşlar merhaba umarım iyisinizdir. Konu başlığındada gördüğünüz gibi hile kullanırken en çok zevk aldığınız oyun nedir yada hile ile kesinlikle oynanır dediğiniz oyun nedir (klasik lol valorant cs vs. dışında)