Seçkin Üye
Dogru söylüyosun açıcan hileni kan kusturucaksın bende saf gibi siliyorum hileleriRiot da ne yapacağını şaşırdı şüpheli bulduklarının %70'i suçsuzum diyor %20 si cidden suçsuz o yüzden bu kadar ağır tepki göstermeye de pek gerek yok gibi düşünüyorum.
valla bilmiyorum orasını onların sorunu boş hesapla oynarız skinsiz hilemizi açıp pekte umrumda değil açıkcası Pubgnin yanından geçemez pubgden nezman hile açtım banlandım yan hesaplarla orjinal hesabım taş gibi duruyor napıcanı şaşırmıyor riot gibihocam 1 haftadır forumda onlarca kişi haksız banlanmış acaba bilgisayardaki kırılmış programları falanmı algılıyor
Kendileri bilirsonuçta riot games platformu hic bir şey söylemeye hakkımız yok haksız ban da olsa hiç bir şey yapamasın
valla ben bir bilet attım okuyanın çok agırına giderbende aynı şekilde hile kullanmadığım halde banlandım ticket attım bot mesaj atıyor bir muhattap bulamıyorum neden banlandıgımı açıklayamıyorlar srouyorum 3 parti yazılım dior hangi yazılım diye soruyorum cevap yok banlamak için sebep ariyorlar bende bıraktım valo yu tek değilsin ...
bilemiyorum artık ben herşeyi silip defenderla detaylı tarama yapıp öyle kurmuşum oyunu dünkü valorant için sıfır pc almayız heralde banlanmıyalım diye veya format atıcak halimiz yok haksızmıyım broknk bilemesin belkide pcnde bi dosya kod vb bişey kalmıştır o yüzden yemiş olabilirsin
Ben riotta hile yapmıcağım beni banlıyacaklar biride çıkıcak 1 kişi bile felan filan yazcak Pubg steam niye banlamıyor ben burda kardeşlerimi uyarıyorum para yatırmasınlar diyeŞu oyunda şu ana kadar bir kişi bile haksız yere banlanmamıştır.
açıkçası ben Aimbot kullanıyorum legit bir şekilde 1.5 yıldır aynı hesaptayım , rage oynadığım bir hesabım da var ve bu 1.5 yıllık şu an elmas3 olan hesapta skinlerim de var problem sende gibi geldibilemiyorum artık ben herşeyi silip defenderla detaylı tarama yapıp öyle kurmuşum oyunu dünkü valorant için sıfır pc almayız heralde banlanmıyalım diye veya format atıcak halimiz yok haksızmıyım bro
Ben riotta hile yapmıcağım beni banlıyacaklar biride çıkıcak 1 kişi bile felan filan yazcak Pubg steam niye banlamıyor ben burda kardeşlerimi uyarıyorum para yatırmasınlar diye
bunlar beni niye banladı gmler uyuşturucu içipmi mesaiye başlıyoraçıkçası ben Aimbot kullanıyorum legit bir şekilde 1.5 yıldır aynı hesaptayım , rage oynadığım bir hesabım da var ve bu 1.5 yıllık şu an elmas3 olan hesapta skinlerim de var problem sende gibi geldi
sanmam manuel ban yediğini de sanmıyorum manuel yediysen zaten belli ettiğin içindir öyle şansa 1-2 shotuna atmazlar ama yazılım olaraksa bilemicembunlar beni niye banladı gmler uyuşturucu içipmi mesaiye başlıyor
Brom belli ettiğin için diyorsun ben hile kullanmıyorum yani biraz spreylerim biraz başarılı hilemi sandılar ne oldu anlamadım csgo da kullanıyordum sadece oda ta nezaman neyse valoya bu saatten sonra hilesiz girersem ekran kartım yansınsanmam manuel ban yediğini de sanmıyorum manuel yediysen zaten belli ettiğin içindir öyle şansa 1-2 shotuna atmazlar ama yazılım olaraksa bilemicem
neden yapılmaz? burada senin hakkın emeğin yokmu bu yorumun biraz saçma olmuş bişey yapamazsın kelimesi basite kaçtığını bir ticket ile sorunun çözüleceğini ve şahsen valorant gibi bir oyunda hile açıp sonra açmadım diyenler de oluyor onlara karşıyım fakat bazen bir durum oluyor kurunun yanında yaş da yanıyor.sonuçta riot games platformu hic bir şey söylemeye hakkımız yok haksız ban da olsa hiç bir şey yapamasın
Hangi dosyadan ban yediysem yazın dedim o kadar güveniyorum kendime hile açmadım ama anlamıyorlar haksız ban değil mi bu PC'me bağlansınlar sıkıntı yokŞu oyunda şu ana kadar bir kişi bile haksız yere banlanmamıştır.
Ben bir ticket atmışım istersen özelden atabilirim açsınlar diye atmadım ticketı zaten 4 günlük hesapta olsa skin almış olsaydım hırsızlık bu resmen ben ne yapacagımı biliyorum canım skıldıgımda spofer+hile aim felan açık bir şekilde eğlenmek madem öyle ayıp tamam hileciyizde kardeşim valoda yapmadıkkiHangi dosyadan ban yediysem yazın dedim o kadar güveniyorum kendime hile açmadım ama anlamıyorlar haksız ban değil mi bu PC'me bağlansınlar sıkıntı yokhaksız ban attıgını kabullenmiyorlar 3 parti yazlımı anlatıyor tickette ben diyorum neyde ban yedim gelip 1'e 1 PC'me bakabilirsin onun haricinde zaten ban yediysem oyun Save'lerini de inceleyebilirler 2 kez ticket attım neden hangi program vs yani neden ban yedim diyorum bir daha bilet atma diye cevap veriyorlar destek gibi destek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?