- Yasaklandı
-
Yorum yapmak için yorum yapmasan diyorum merak eden okur ilgini çekmiyorsa yorum yapmana gerek yoktu.Hocam Ne demek Bizim size saygı duymamaız gerek Hiç Üşenmeden Hile Kullanma Tecrübelerini Bize Bir metin Olarak Sunmuşsun sana teşekküer eder parmaklarına şifa dileriz konuya gelirsek tabikide Okumadım Bunu Okuyan Bordo berelidir lan bu aw
Hey dostum keyfim nasıl isterse ben öyle yorum yaparım bu tamamen kişisel zevklerim altında olan kelimer bu seni ilgilendirmiyor uyarın in teşekkürler ama bu güzel cümlelerini başka zaman başka yerde görmek isterdim teşekkürlerYorum yapmak için yorum yapmasan diyorum merak eden okur ilgini çekmiyorsa yorum yapmana gerek yoktu.
Hocam Ne demek Bizim size saygı duymamaız gerek Hiç Üşenmeden Hile Kullanma Tecrübelerini Bize Bir metin Olarak Sunmuşsun sana teşekküer eder parmaklarına şifa dileriz konuya gelirsek tabikide Okumadım Bunu Okuyan Bordo berelidir lan bu aw
Ben başka bi siteden yıllarca cs go hilesi kullanıyordum fakat simdi burada ki sByte denemek istiyorum fakat elimde sadece 1 hesap var ve son 20 30 sayfada vac oyun başı vac basit eğlence vac gibi yorumlar görüyorum pek emin değilim şuan.Reis metnini okudum ve düşününce gerçekten çok mantıklı olduğuna karar verdim ve merak ettiğim şey hangi hile programını kullanıyorsun Teşekkürler
harbiden yaa jasdjasdjkdald ciddi ciddi üşendimHocam Ne demek Bizim size saygı duymamaız gerek Hiç Üşenmeden Hile Kullanma Tecrübelerini Bize Bir metin Olarak Sunmuşsun sana teşekküer eder parmaklarına şifa dileriz konuya gelirsek tabikide Okumadım Bunu Okuyan Bordo berelidir lan bu aw
Kullanma hile artık detected.Ben başka bi siteden yıllarca cs go hilesi kullanıyordum fakat simdi burada ki sByte denemek istiyorum fakat elimde sadece 1 hesap var ve son 20 30 sayfada vac oyun başı vac basit eğlence vac gibi yorumlar görüyorum pek emin değilim şuan.
hiç zannetmiyorum jsjsjsjsKullanma hile artık detected.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?