MeGaTÜRK
Onaylı Üye
thats literally a false positive, its common for cheatsBircok antivirusde trojen olarak gorunuyor kullandigimiz hile.. XFProject'i rardan cikar virustotale at incele dostum. Bilgisayarin yavasladiginda task managerdan kullanilan ram cpu miktarina bakabilirsin. Hangi program fazla kullaniliyorsa onu tespit edip kapatabilirsin.Ekli dosyayı görüntüle 81186
Anticheat ini kapatarak sorunu çözmeyi deneyebilirsinMrb arkadaslar ben bır konuyu sızlerle tartısmak uzere acmak ıstıyorum memory site üzerinden ne zman hile acsam bır süre sonra pc yı formatlamak zorunda kalıyorum sizce hile kullanırken bir tür trojn bılgısayarımıza yukluyor olabılırmıyız yada boyle bır durum soz konusu deılse ne yapmak lazım acıkcası pc de 1 ay sonrasında degısıklıkler yavaslama kasma dısk kullanmı artısı gıbı sorunlar karsıma cıkıyor sebebı veya sebeb olan seylerı bılen varsa yardımco olabılırmı
sanmam öle olucanı farklı olur başkası almasın diye onun önüne geçmişlerdir tşkürler adminlerdenben bir yerde duymuştum gercekmi yalanmı bilemiyorum hilenin kaynak kodları calınmasın dıe trojan koyuyolarmış antivirüsde bunu virüs olarak algılıyomuş dogrumu bu
bazı bedava hilelerde virüs ihtimali var ama memoryhackers üzerinden yaşamadımMrb arkadaslar ben bır konuyu sızlerle tartısmak uzere acmak ıstıyorum memory site üzerinden ne zman hile acsam bır süre sonra pc yı formatlamak zorunda kalıyorum sizce hile kullanırken bir tür trojn bılgısayarımıza yukluyor olabılırmıyız yada boyle bır durum soz konusu deılse ne yapmak lazım acıkcası pc de 1 ay sonrasında degısıklıkler yavaslama kasma dısk kullanmı artısı gıbı sorunlar karsıma cıkıyor sebebı veya sebeb olan seylerı bılen varsa yardımco olabılırmı
hayir bende olye bi sikinti yasamadimMrb arkadaslar ben bır konuyu sızlerle tartısmak uzere acmak ıstıyorum memory site üzerinden ne zman hile acsam bır süre sonra pc yı formatlamak zorunda kalıyorum sizce hile kullanırken bir tür trojn bılgısayarımıza yukluyor olabılırmıyız yada boyle bır durum soz konusu deılse ne yapmak lazım acıkcası pc de 1 ay sonrasında degısıklıkler yavaslama kasma dısk kullanmı artısı gıbı sorunlar karsıma cıkıyor sebebı veya sebeb olan seylerı bılen varsa yardımco olabılırmı
Eğer ki HDD olarak eski birşey kullanıyorsan normaldir ama onun dışında herhangi bir yavaşlama çökme gibi durumlar zor olurMrb arkadaslar ben bır konuyu sızlerle tartısmak uzere acmak ıstıyorum memory site üzerinden ne zman hile acsam bır süre sonra pc yı formatlamak zorunda kalıyorum sizce hile kullanırken bir tür trojn bılgısayarımıza yukluyor olabılırmıyız yada boyle bır durum soz konusu deılse ne yapmak lazım acıkcası pc de 1 ay sonrasında degısıklıkler yavaslama kasma dısk kullanmı artısı gıbı sorunlar karsıma cıkıyor sebebı veya sebeb olan seylerı bılen varsa yardımco olabılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?