- Yasaklandı
-
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
hayır kardeşim kullandığım hilelerin hiçbiri OUTDATED değildirHile outdated olabilir. Oyuna update geldiyse offsetler değişmiştir.
hayırhile fixdir
anlamadım biraz daha basiy anlatırmısın?Worldmatrix veya directx hooklanamıyo olabilir. Veya sigantureler outdated dır.
Bir debuggerla debugla outputu at buraya.
ağbi o dll sorunu bir anda oluştuBro Pek Bi Bilgim Yok Fakat Dll Ya Da Kodlardan Dolayı Olabilir.Hilenin Kodları Ya Da Dllnin Kodları Oyunun Mesela WallHack Olacakken Yanlış Olması Durumnda Başka Bir Şeyi Değiştiriyorsa Oyun Çökebilir.Offsetleri Değiştir
ağbi ben dll ciyim geneldeHilenin source u elinde var mı yoksa dll mi? Oyuna güncelleme geldiyse crash verebilir.
ben outdated hile kullanmam lenDll ise outdated olmuştur. Başka açıklaması yok.
sonunda benle aynı sorunu yaşayan biri! canım kardeşimBu tek senden kaynaklanan bir durum değil diğer injekte hilelerdede böyle oyun artık hilelerden nasibini aldı onlar atağa geçti ama güncelleme hakkında bununla alakalı bilgi verilmedi yeni bir hile çıkana kadar kullanmasan iyi olur bu valveden korkulur
valla bilmiyoduk yemin etSen outdated kelimesinin ne anlama geldiğini biliyor musun? Oyuna update geldiği zaman offsetler değişir ve hile outdated olur.
tabiki biliyorum!Sen outdated kelimesinin ne anlama geldiğini biliyor musun? Oyuna update geldiği zaman offsetler değişir ve hile outdated olur.
çok teşekkür ederim yanıt içinHile fix olduğu için oyun crash atıyor çok fazla şansını zorlarsan eğer hesabın yasaklanabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?