Üye
Bu siteye ilk geldiğimde androidle ilgili bir şeyden gelmiştim.Lakin sonra pubg hile kısmına denk geldim.Bende pubg oynayan biri olarak.Dedim ki neden bukadar hile varken ben kullanmıyayım.Sonra çok daha kaliteli hileler ve yöntemler buldum.Şimdi şunu belirteyim(konuyla ilgili olan kısmı burası)kusura bakma arkadaşım ancak ya hile kullanırsın ya da kullanmazsın.Bunun azı çoğu olmaz.Ben şahsen adamın izlediğini anladığım anda duvardan vurmaya aimbota sekmemeye kadar açıyorum.Banda yemiyorum sınırsız report bile edebilirsiniz.
Post automatically merged:
Önce kendinize karşı dürüst olun.Hile kullanmayan biri dese anlarım.Sırf adam seni uzaktan vurdu diye isyan etme.Yakında olan,hile olmayan biri olsa sende onu vuracaksın neticede.Hile kullanan varsa karşıma çıkmasınbüyük hata olur.Bende bu sitedeki hileler dışınd asizin ban yediğiniz ama benim yemediğim birden fazla hile açık.Her özelliği açıyorum.
Ben hile kullanmıyorum ama forumu seviyorum eheh zaten çokta kullanmamıştım cs go da açıyordum yaklaşık 4 5 ay kullandım update olmuş farkında değilim gece yarısında hileyle bir girdim vacced ;D
Ekliyicem beraber girelim olurmuAcıksası benı kaç kere reportladılar, tencente destek maılı attılar ama hala ban yemedım. Hızlı ınme ,recoıl, speedcar, aım gibi bir çok özelliği kullanıyorum. Yaklaşık 250M'den öldürüyorum, reportoluyorlar ama sonuç ne? Tabii ki reportlara bakmıyorlar. İsteyen eklesin Squad kasıyorum.
Pubg: 2packneverdie
Dc: Emircan G.#5729
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?