Onaylı Üye
hileyi herkes kullanırsa tabiki detectlenmesi kısa sürer. Konuyu açan arkadaşta örnek olarak 10 mesaj dediğini düşünüyorum yani mesela wolftü in mesaj sayısı daha fazla olabilir.hocam bu erişim sınırları bi yandanda hilenin detect olma süresini kısıtlıyor ne kadar az kişi kullanırsa
hileyi herkes kullansın yazmamış zaten. forum aktifliği de hiçbir zaman iyi olmaz memoryhackers gün geçtikçe gelişen bir forum geliştikçe de aktifliği zaman geçtikçe artıcak.Bana göre saçma forum aktifliği zaten gayet yüksek yeni hileler çıktığı için ayrıca herkes kullanınca hile detected olur wsyi gördük...
5 10 mesaj atınca herkes kullanmış olacak zaten 5 10 mesaj nedir kihileyi herkes kullansın yazmamış zaten. forum aktifliği de hiçbir zaman iyi olmaz memoryhackers gün geçtikçe gelişen bir forum geliştikçe de aktifliği zaman geçtikçe artıcak.
Mesela demiş zaten. Sayılara değil fikre odaklanalım lütfen.5 10 mesaj atınca herkes kullanmış olacak zaten 5 10 mesaj nedir ki
Sayılar ne kadar yüksek olursa o kadar spam olur. Bu kadar basit ayrıca günlük "spam" mesajları engellemek amacıyla limit koyuldu. Şu anki sistem gayet iyi.Mesela demiş zaten. Sayılara değil fikre odaklanalım lütfen.
sen neyin kafasını yaşıyonHile ile ilgili şunu söylemek istiyorum Bence hile yapılmamalı milletin hakkı yenmemelidir herkes hakkıyla oynamalı adaletli bir şekilde oynanmalıdır Ben normal oynarken karşımdaki rakipim hileli olunca adaletli olmuyor Kınıyorum
konuyla ilgili paylaştığım yoruma bakarsan zaten anlarsın. Spam mesajları engellemek amaçlı mı limit koyuldu? İnsanlar önceden yorum atmadan hileleri kullanabiliyorken şimdi sırf yorum puanı artsın diye yorum atanlar var hileyi kullanmak için. Çok düz düşünüyorsun ''Zaten şuanda site aktifliği güzel'' ''Şu anki sistem gayet iyi'' hiçbirzaman hiçbirşey en iyisi değildir.Sayılar ne kadar yüksek olursa o kadar spam olur. Bu kadar basit ayrıca günlük "spam" mesajları engellemek amacıyla limit koyuldu. Şu anki sistem gayet iyi.
HERKES hile yapmazsa işte o zaman adaletli bir oyun çıkar ortaya. Senin ayağına fırsat gelince sen kullanmadığında birşey olmuyor başkası kullanınca mı olay oluyor? Pardon kusura bakma da hile kullanılabilcek bir oyunu hilesiz oynamak kendi kendine zarar vermektir. Geçireceğin zamana yazık.Hile ile ilgili şunu söylemek istiyorum Bence hile yapılmamalı milletin hakkı yenmemelidir herkes hakkıyla oynamalı adaletli bir şekilde oynanmalıdır Ben normal oynarken karşımdaki rakipim hileli olunca adaletli olmuyor Kınıyorum
Ortada hak mak yok kardeşim. Onlara yasak mı hile kullanmak? Onlar hileden uzak mı tutuluyor noluyor? E o zaman benim karşıma hile kullanmayan 240hz monitöre sahip bir adam geldiğinde de haksızlık oluyor. O zaman o adam da benim hakkımı yiyor kardeşim.Hile ile ilgili şunu söylemek istiyorum Bence hile yapılmamalı milletin hakkı yenmemelidir herkes hakkıyla oynamalı adaletli bir şekilde oynanmalıdır Ben normal oynarken karşımdaki rakipim hileli olunca adaletli olmuyor Kınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?