Onaylı Üye
Eskiden insanlar yorum atmadan hileleri mi kullanıyordu ? Bu sitedeki çoğu hile mesaj kasılarak ulaşılan türden. Sırf yorum puanı artsın diye yorum atanlar hep oldu olmaya da devam edicek tek yapman gereken raporlamak sonrasında modlar gereğini yapıyor zaten. Ayrıca şu an apex,lol,wolfü yani sitede çok ilgi gören hileler aktif durumda zaten bunun için mesaj limiti getirildi bu konulara ulaşmak isteyen kişiler boş mesaj atıp forumu kirletmesin diye. Hala çok boş mesaj atan var fakat modları rahatlattı bir kişi 50 boş yorum yerine max 10 boş yorum yapabilecek bu sayede daha rahat temizlenecek bu kişiler. Bu fikir kötü mü dersen hayır değil fakat şu anki sistem bana göre daha iyi herkesin kendi düşüncesi.konuyla ilgili paylaştığım yoruma bakarsan zaten anlarsın. Spam mesajları engellemek amaçlı mı limit koyuldu? İnsanlar önceden yorum atmadan hileleri kullanabiliyorken şimdi sırf yorum puanı artsın diye yorum atanlar var hileyi kullanmak için. Çok düz düşünüyorsun ''Zaten şuanda site aktifliği güzel'' ''Şu anki sistem gayet iyi'' hiçbirzaman hiçbirşey en iyisi değildir.
bencede 50 mesaj lol icin az bile5 10 mesaj atınca herkes kullanmış olacak zaten 5 10 mesaj nedir ki
hesap satışı yasak kanka ama sen bilirsinZaten millet 50 yorum kasmak için hiç bilmediği konulara biliyormuş gibi yazıyorlar dostum. 50ye kadar kasıp satanı bile gördüm bu mantıklı ama her bir gün yeni 10 mesaj çok zorlayıcı geliyor onun yerine satın alır önüme bakarım
bencede yasak diyw biliyorumhesap satışı yasak kanka ama sen bilirsin
Ben satan arkadaşlarımı biliyorum 50 liraya satıyor şimdiye kadar 4 tane sattıhesap satışı yasak kanka ama sen bilirsin
Ama şöyle bir şeyde var kardeşim bazıları sırf mesaj kasmak ıcın saçma saçma şeyler yazıyor.birde şu yönden bakalım. insanlar günde 10 mesaj atmak için gerçekten açılan konuları araştırıp 10 tane mesaj atsa süper olur hatta efsane olur fakat şuan bile sırf 300 mesaja ulaşmak için boş boş yorum atan veya fikir kopyalayanlar var. Fikir güzel gerçekten. uygulamaya geçilmesi biraz sıkıntı olabilir gibi.
zaten bende öyle demişim okumadan yorum yapma.Ama şöyle bir şeyde var kardeşim bazıları sırf mesaj kasmak ıcın saçma saçma şeyler yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?