Süper Üye
arma 3 fln
Hile kullanmadan zevk aldığım 2 oyundan biri minecraft diğeri ise apexSelam herkesse
bu konunun altına hile kullanmadan zevk aldığınız oynadığınız her türden oyunu yazın, ben başlıyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(isime tıklayarak oyunun mağaza sayfasına gidebilirsiniz)
Bu oyun ilk başlarda mobil platformlara çıkmış, oyuncular tarafından çok sevilmiş, daha sonra steam platformuna çıkışını yapmıştır.
bir oyuncu olarak şunu söyleyebilirim ki görebileceğiniz en arkadaş canlısı kominiteye sahip oyunlardan bir tanesidir.
oyun için yüzlerce araba modları, harita modları, yardımcı içerikler youtube da, steam, atölye ve rehberlerinde mevcut.
Oyunun şu anda complete ve ultimate versiyonları indirimde ancak base versiyonunu da alabilirsiniz.
Oyunun içinde para kasmak, yeni arabalar almak gerçekten çok kolay oyun ilk çıktığında yapımcılara destek olmak amacıyla full sürümünü almıştım ancak 3-4 saatlik bir oynama ile oyunun mekaniklerini kavrayabilir diğer arabalara hızlıca geçiş yapmaya başlayabilirsiniz. Oyundaki controller ve direksiyon desteği de yüksek optimizasyonlu, ben controller kullanıyorum ancak direksiyon kullanan youtuberlar var ve ayarlarının nasıl yapıldığını anlatan rehberlerde mevcut. Oyunun içerisinde her arabanın kendine özgü kişiselleştirmeleri, body kitleri, tunning seçenekleri mevcut. oyunda 1.50 - 2 haftada bir update gelebildiğini görebilirsiniz, oyunun yapımcıları gerçekten oyunlarına değer veriyor içeriği sürekli güncel tutup yenilik ekliyorlar, (harita, araba, yeni geliştirmeler) 25 ₺ ye alınabilecek en güzel oyunlardan bir tanesi ve hile yapmadan zaman geçirmek amaçlı en eğlenceli oyun bana kalırsa.
Fiyat (oyunun fiyatının sunduğu içerik ile eş değer olması): 5/4.5
Oynanabilirlik (oyun içi optimizasyon, kontrol gibi sorunların çekilmemesi): 5/5
Sıkılmadan oynanabilecek süre (5/4 'ün anlamı 500+ saatten fazla rahatlıkla oynatabilecek olması): 5/4
Sonuç: 5/4.7
Kesinlikle tavsiye ediyorum
sizler neler oynuyorsunuz? neleri tavsiye edersiniz?
yorumlarınızı bekliyorum
![]()