Merhaba, hile kodlama ile ilgili yardım almak istiyorum. Eğer gerekirse ücreti mukabilinde ödeme de yapabilirim. Kodlama bilgim 0. Bu sebepten önce hangi dilde kodlama öğrenmem gerek ve bir hile kodlamak için nelere dikkat etmem gerek? Bilgili arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
Merhaba Dostum, güzel bir amaç içindesin ama ne yazık ki 0 kodlama bilgisi ile bir ilerleme kat edemezsin. Öncelikle öğrenmen gereken bazı temel sistemler var. Onlara bakman lazım.
Merhaba Dostum, güzel bir amaç içindesin ama ne yazık ki 0 kodlama bilgisi ile bir ilerleme kat edemezsin. Öncelikle öğrenmen gereken bazı temel sistemler var. Onlara bakman lazım.
Dostum kodlama yapmak için zaten kodlama bilmem gerektiğini biliyorum. Zaten eğitim almak istememin sebebi de bu bana kodlamada da yardımcı olacak birisini arıyorum.
Kendimi bu yönde geliştirmek istiyorum. Hangi tür kodlama öğrenmem gerek hile kodlamak için hangi veriler/dosyalar neyse işte neler gerek öğrenmek istiyorum.
Dostum kodlama yapmak için zaten kodlama bilmem gerektiğini biliyorum. Zaten eğitim almak istememin sebebi de bu bana kodlamada da yardımcı olacak birisini arıyorum.
Kendimi bu yönde geliştirmek istiyorum. Hangi tür kodlama öğrenmem gerek hile kodlamak için hangi veriler/dosyalar neyse işte neler gerek öğrenmek istiyorum.
Oyunun işletim sistemine yani kodlarına karşı bir kod yazarak oynun anlamicağı bir şekilde o kodları yerleştirmek.
en kısası tersine mühendislik oyun kodlarına karşı kendi hile kodunu yazıyorsun clienti çalıştırdığın zaman o kodlar oyun kodlarının yerine geçicek eğer oyun algılarsa seni oyundan atar veya banlar.