Merhabalar iyi forumlar dilerim. Ben Şuanda örneğin pubg mobile için hile programlamak istiyorum bunu ayrıntılı şekilde videosunu veyada nasıl yapılacağını bana anlatabilirmisiniz mesela Dword VİP r3 Beta gibi hile nasıl yapa bilirim pubg mobile için ?
1) Bunu sana kimse nasıl yapıldığını anlatmaz.
2) Öyle bir hile yapmak için kodlama dilleri bilmen gerekli.
3) Maalesef Türkçe kaynak az İngilizce kaynaklardan bakman gerek.
4) PUBG Hile Nasıl Yaparım? diye YouTube'ye yazarsan büyük ihtimalle hilenin nasıl kullanışı ile ilgili şeyler gösterecek.
5) GitHub gibi oradan projeler indirip ayrıntılı incelemen lazım.
İyi forumlar!
2) Öyle bir hile yapmak için kodlama dilleri bilmen gerekli.
3) Maalesef Türkçe kaynak az İngilizce kaynaklardan bakman gerek.
4) PUBG Hile Nasıl Yaparım? diye YouTube'ye yazarsan büyük ihtimalle hilenin nasıl kullanışı ile ilgili şeyler gösterecek.
5) GitHub gibi oradan projeler indirip ayrıntılı incelemen lazım.
İyi forumlar!
SCRİPTT
Süper Üye
Öncellijle pubg mobile emulator oyunu o yüzden ilk basta zor gelebilir onun icin ilk csgo gibi oyunlara hile yap sonra pubg mobile felan gecersin
dear Dai
Süper Üye
Kod bilgin olmadan hile nasıl yaparım diyorsun
wolftü değil bu Tencent'in kardeşim 
Sanırım şizofrensin kardeşim adam kodlamasız yapiyim demiyo ?Kod bilgin olmadan hile nasıl yaparım diyorsunwolftü değil bu Tencent'in kardeşim
![]()
dear Dai
Süper Üye
Aynen kardeşim şizofrenim dm gel raporlarımı atayımSanırım şizofrensin kardeşim adam kodlamasız yapiyim demiyo ?
Eğer ki gerçekten hevesin varsa YouTubeden veya tanıdığın birinden günlük 2şer saatlik dersler alabilirsin YouTubeyi tercih ederim zamanında çok yardımı dokundu bu konularda
Yapabilmen için yazılım dili öğrenmen gerekiyor ki maalesef buda yetmiyor çoğu oyunlarda deneyimli kişiler bazı taktikler geliştiriyor kendi bypass larını yapıyor vs. Demek istediğim yazılım dili bilsen bile bazı deneyimlerin olması ve taktik geliştirmen lazım yani o kadar kolay olmuyor o işler. Başarılar dilerim kardeşim.
Minosa
Üye
Yav bi yardimci bulamadik. Ben bu iş icin ücreti mukabilinde ders alirim ama iste piyasada bulamiyorum vesselamEğer ki gerçekten hevesin varsa YouTubeden veya tanıdığın birinden günlük 2şer saatlik dersler alabilirsin YouTubeyi tercih ederim zamanında çok yardımı dokundu bu konularda
SCRİPTT
Süper Üye
Dc verirsen yardimci olurumYav bi yardimci bulamadik. Ben bu iş icin ücreti mukabilinde ders alirim ama iste piyasada bulamiyorum vesselam
-
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.