hocam temp ve %temp% arasındaki fark ne ?Ben aylardır temp ve %temp% klosorlerini temizliyorum onları temizlemeden windows defender virs algılıyor ama o işlemlerden snra güvenli tiki geliyor+ olarak prefect ve recent klosorlerinide temizlyebilirsin
Win +r çalıstır komutu ile bu 2 klosore giriş yapabilirsin Temp'in açılımı temporary yani geçici dir. Sistem ve programlar tarafından geçici olarak depolanan dosyalar Windows tarafından %temp% klasöründe saklanır . Sormak istedigin şeyi bu olarak anladım eğer ynlş anladıysam daha detaylı yazarmısınhocam temp ve %temp% arasındaki fark ne ?
ahmet olmazsa bahsettiğin klasörlerin uzun adresini atar mısın? ahmet kim ya zahmet*
eyw onu biliyorum ama temp ve %temp% yazınca 2 klaösr sandım.Win +r çalıstır komutu ile bu 2 klosore giriş yapabilirsin Temp'in açılımı temporary yani geçici dir. Sistem ve programlar tarafından geçici olarak depolanan dosyalar Windows tarafından %temp% klasöründe saklanır . Sormak istedigin şeyi bu olarak anladım eğer ynlş anladıysam daha detaylı yazarmısın
ppdata silmene gerek yok temp ve %temp% e ayrı ayrı giriyorsun windows + r tuslarıyla calıstırı aç yada başlata calıstır yazarak açılan komut yerine yazabilirsin recentede aynı yerden giricen dostum recent en son kullandıgın dosyaları görüntülüyo prefect ise sık sık girdigin programları kaydediyor bunu sikmek daha once girdigin uygulamalara daha hızlı girmeni saglar silersen daha yavaş açılırlareyw onu biliyorum ama temp ve %temp% yazınca 2 klaösr sandım.
peki prefect ve recent 'e nasıl ulaşıcam. %prefect% ve %recent% yazınca açılmıyo?
+appdata silmeme gerek var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?