Çözüldü Hile Nasıl Temizlenmeli ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sea. valo hilelerini kullandıktan sonra, bilgisayarda hangi kısımları temizlemem lazım, log kalmaması için?
Bilgisi olan arkadaşlar net bir şey yazarsa sevinirim. Zaten legit oynuyorum ama işimizi garantiye alalım. Yoksa gerek yok mu? Ne dersiniz?

Çözüm
Selamlar, hileler herhangi bir kalıntı bırakmamaktadır. Sadece Win + R yaparak çalıştırı açın ve %temp% klosörünü sildikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız yeterli olacaktır.
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Şahsen Legit Oynadıysan Sorun Olmaz Gibime Geliyor Ama sen işini gine Garantiye Al kaspersky indir full tarat temp, %temp%, prefetch klasörlerindeki dosyaları sil

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ben aylardır temp ve %temp% klosorlerini temizliyorum onları temizlemeden windows defender virs algılıyor ama o işlemlerden snra güvenli tiki geliyor+ olarak prefect ve recent klosorlerinide temizlyebilirsin

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ben aylardır temp ve %temp% klosorlerini temizliyorum onları temizlemeden windows defender virs algılıyor ama o işlemlerden snra güvenli tiki geliyor+ olarak prefect ve recent klosorlerinide temizlyebilirsin
hocam temp ve %temp% arasındaki fark ne ?
ahmet olmazsa bahsettiğin klasörlerin uzun adresini atar mısın? ahmet kim ya zahmet*

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
hocam temp ve %temp% arasındaki fark ne ?
ahmet olmazsa bahsettiğin klasörlerin uzun adresini atar mısın? ahmet kim ya zahmet*
Win +r çalıstır komutu ile bu 2 klosore giriş yapabilirsin Temp'in açılımı temporary yani geçici dir. Sistem ve programlar tarafından geçici olarak depolanan dosyalar Windows tarafından %temp% klasöründe saklanır . Sormak istedigin şeyi bu olarak anladım eğer ynlş anladıysam daha detaylı yazarmısın

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Win +r çalıstır komutu ile bu 2 klosore giriş yapabilirsin Temp'in açılımı temporary yani geçici dir. Sistem ve programlar tarafından geçici olarak depolanan dosyalar Windows tarafından %temp% klasöründe saklanır . Sormak istedigin şeyi bu olarak anladım eğer ynlş anladıysam daha detaylı yazarmısın
eyw onu biliyorum ama temp ve %temp% yazınca 2 klaösr sandım.
peki prefect ve recent 'e nasıl ulaşıcam. %prefect% ve %recent% yazınca açılmıyo?
+appdata silmeme gerek var mı ?

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
eyw onu biliyorum ama temp ve %temp% yazınca 2 klaösr sandım.
peki prefect ve recent 'e nasıl ulaşıcam. %prefect% ve %recent% yazınca açılmıyo?
+appdata silmeme gerek var mı ?
ppdata silmene gerek yok temp ve %temp% e ayrı ayrı giriyorsun windows + r tuslarıyla calıstırı aç yada başlata calıstır yazarak açılan komut yerine yazabilirsin recentede aynı yerden giricen dostum recent en son kullandıgın dosyaları görüntülüyo prefect ise sık sık girdigin programları kaydediyor bunu sikmek daha once girdigin uygulamalara daha hızlı girmeni saglar silersen daha yavaş açılırlar

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, hileler herhangi bir kalıntı bırakmamaktadır. Sadece Win + R yaparak çalıştırı açın ve %temp% klosörünü sildikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız yeterli olacaktır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...