11 Eyl 2016 #1 xibogsx X Üye Katılım 22 Şub 2016 Mesajlar 11 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI Selamun Aleyküm beyler Ben hile kodlamayı yeni yeni ögrenmeye başladım Ve kodladıgım hile bitmek üzere Ben bu hileyi hangi bölümde paylaşabilirim? Bilmedigim için rastgele paylaşıp ban yemek istemiyorum Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamun Aleyküm beyler Ben hile kodlamayı yeni yeni ögrenmeye başladım Ve kodladıgım hile bitmek üzere Ben bu hileyi hangi bölümde paylaşabilirim? Bilmedigim için rastgele paylaşıp ban yemek istemiyorum Yardımcı olursanız sevinirim.
11 Eyl 2016 Konuyu başlatan #2 xibogsx X Üye Katılım 22 Şub 2016 Mesajlar 11 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI mybestlove' Alıntı: ne bilelim ben bilmiyom birader ereeeeeeeeeeeeeeeeee Genişletmek için tıklayın ... kardesim aslında bilenler varsa diye yazmıştım ama yinede yorumun için teşekkür ederim.
mybestlove' Alıntı: ne bilelim ben bilmiyom birader ereeeeeeeeeeeeeeeeee Genişletmek için tıklayın ... kardesim aslında bilenler varsa diye yazmıştım ama yinede yorumun için teşekkür ederim.