İki keyfimiz vardı o da ülkenin ekonomik sorunları yüzünden gidiyor sıkıcıDostum bana kalırsa tamamen haklısın yok bu oyunun hilesi bulunmuyor vs vs diyerek ücretler çok artıyor bu da türkiye gibi doların yüksek olduğu yerlerde alımı zorlaştırıyor. Eskiden hem her oyuna hile vardı hemde ya çok ucuzdu yada bedava kullanabiliyorduk. Aslında bunun sebebi güncel oyunların anticheat e önem vermesi olabilir daha zor hile kodlanıyor olabilir ama ne olursa olsun ben günlük hileye 300 TL vermek istemezdim.
Aksine daha da anticheatler güçleniyor hem artık dediğimiz gibi aşırı pahalı olamaya başladı fiyatlar ve artık tr de hile kodlayan az kişi vardır hepsi rus vs. Türklerde nabıyor hile diye indiriyorsun oh ne güzel bi bakıyorsun 2 gün sonra tüm şifreler uçmuş virüs ile beraber yüklüyorsun can sıkıcı bi durumOyunlar artik hilelere cozum getitemeyecek hale gelecek gibi cunku legitler ckk fazla ve hile olsa bile spoofer ile tekrar oynayaboliyor
Talep artınca fiyatda artar en sonunda nolur paran bitter dımdızlak kalırsınFiyat artıyor. Hile bitmez.
ban yememe garantili hile asla yoktur eninde sonunda ban yersin bedava olan bi oyunda yesen sorun yok yeni hesap açarsın devam edersin ama rust r6 gibi oyunlarda banlandımı yapacak bir şey kalmıyor hile boş boş elinde kalıyorBunu bir hobi olarak görürsek ve bilgisyar oyunlarına zaman ayırmadığını varsayalım dışarıda bir kafede oturup hafta boyunca para harcasan yine aynı ücrete tabii tutuyor. O yüzden hile harcamaları vs. gereksiz değil aksine kaliteliyse emeğe saygı olarak görüyorum.
Ban yememe garantili bir hile yoktur zaten ama ben harcama olarak yaptığın kısma bir alıntı verdim.Çünkü 25 euro günlük bir yaşantısı olan insan için senin hileye verdiğin süre(ortalama 1 hafta)için ortalama bir gider onu demek istedim.ban yememe garantili hile asla yoktur eninde sonunda ban yersin bedava olan bi oyunda yesen sorun yok yeni hesap açarsın devam edersin ama rust r6 gibi oyunlarda banlandımı yapacak bir şey kalmıyor hile boş boş elinde kalıyor
Hesap yeni olsada 2017 den beri burdayız... son kale MemoryHackershileler pahalı dediğin gibi, bu yüzden memoryhackers forumundayız dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?