Teamwiwver verirseniz yardım cı olabilirimYardımcı olabilecek editor yada support var mı acaba
Özelden bana mesaj atabilir misin. Tw verecegimTeamwiwver verirseniz yardım cı olabilirim
discord adresiniz varsa yazabilir misiniz bana burdan mesaj atamamaktayım sizeTeamwiwver verirseniz yardım cı olabilirim
Aktif üye olsaydın özelden yazardımda pasif üyesin yazamıyorumÖzelden bana mesaj atabilir misin. Tw verecegim
dediginiz gibi pasif üye oldugum için oraya giriş yapamamaktayım.10 adet mesaj yazsam bu konuya ondan sorna aktif üye olabilirim dimiŞurdan discord adresimiz mevcut kendi memoryhackers sitesindeki e-posta ile aynı olmak zorundadır e-postanız ozaman odamıza gelebilirsiniz
https://memoryhackers.org/pages/Discord/
Evet 10 adet mesaj ama konuya uyumlu olacak şekilde yoksa ban yersiniz ondan sonra ben size mesaj atarım yada siz atarsınız bekliyorumdediginiz gibi pasif üye oldugum için oraya giriş yapamamaktayım.10 adet mesaj yazsam bu konuya ondan sorna aktif üye olabilirim dimi
Tamamdır çok teşekkürlerEvet 10 adet mesaj ama konuya uyumlu olacak şekilde yoksa ban yersiniz ondan sonra ben size mesaj atarım yada siz atarsınız bekliyorum
Rica ederim 4 konuya uyumlu şekilde yorum atın aktif üye olursunuzTamamdır çok teşekkürler
Şuan 10 adet mesaj yazmış bulanmaktayım.4 Farklı konu hakkında uyumlu bir şekildeRica ederim 4 konuya uyumlu şekilde yorum atın aktif üye olursunuz
Halletim kardeşpasif üyeler için berkbey#7684 yada ☯「αѕυηα」☯#8068 ulaşınız
np burda kalsın konuya bakan olursa oradan ulaşırHalletim kardeş2sinide sıkıntı yok
Hepsini halletim konuyu kilitliye bilirlernp burda kalsın konuya bakan olursa oradan ulaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?