⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Bu Makaleden sorunun çözümünü bulabilirsin.win7 kullanıyorum bende fakat LSFlatPM hatası gelıyo
usta her sey kapalaıydı dun geceye kadar sonra boyle bır hata verdi baktım yıne her sey kapalı ama aynı hata tekrar veriyorDefender gerçek zamanlı korumayı kapattığın zaman sorun çözülecektir.
olur hocam fark etmez bilgisayarı geri yükleme yaptım format misalı tekrardan sıfırdan ayarlıcam hepsını ıstersen sen el atabilrsin hazır sıfırkenWindows Defenderi Devre Dışı Bırak ve Başka Virüs Programı Varsa Onları da Devre Dışı Bırak
Post automatically merged:
İstersen Beni Bi Sosyal Media'dan Falan Ekle TW Ver Halledem Sana
valla bro hepsi kapalı bende çözemedim problemiDefenderi devre dışı bırak
dedin gibi hepsi kapalıydı zaten kapalı olmasaydı sımdıye kadar oynayamazdım bırden böyle bır hata aldım ve bırdaha gıremedım ve her şeyi kontol etmeme ragmen yapamadımDefender ve virüs programlarını kapat olur.. bendede olmustu
Defenderi tekrar kontrol et, ardından loaderi baştan yükle farklı bir isimle yüklenecektir. Onu açtığından büyük bir ihtimalle loader açılacaktır.usta her sey kapalaıydı dun geceye kadar sonra boyle bır hata verdi baktım yıne her sey kapalı ama aynı hata tekrar veriyor
olur hocam fark etmez bilgisayarı geri yükleme yaptım format misalı tekrardan sıfırdan ayarlıcam hepsını ıstersen sen el atabilrsin hazır sıfırken
valla bro hepsi kapalı bende çözemedim problemi
dedin gibi hepsi kapalıydı zaten kapalı olmasaydı sımdıye kadar oynayamazdım bırden böyle bır hata aldım ve bırdaha gıremedım ve her şeyi kontol etmeme ragmen yapamadım
bakalım tekrar geri yükledim pc yi format misali her sey kapatıp tekrardan denıcem olmassa yine sana msj atarımDefenderi tekrar kontrol et, ardından loaderi baştan yükle farklı bir isimle yüklenecektir. Onu açtığından büyük bir ihtimalle loader açılacaktır.
indirdim virus programı yok zaten defender da kapalı bu makalede verdıgı 86 benım 64 bıt pcBu Makaleden sorunun çözümünü bulabilirsin.
banadawin7 kullanıyorum bende fakat LSFlatPM hatası gelıyo
win7 kullanıyorum bende fakat LSFlatPM hatası gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?