Hile programlamak için hangi yazılım dilini bilmek gerek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
okurken beynim aktı ama anladım gibi ama benim sorduğum soru nasıl kodlanıyor yani temel mantığı nedir atıyorum bypassı geçip oyunun sana verdiği can puanını 200 den 100000 e çıkarmak gibi mi bunun öğretici serisi var mıdır udemy de felan ?
bypass tam olarak ne işe yarıyor bende c# ögrencemde hem hile kodlamaya çalısayım anlamında

Üye
6 HİZMET YILI
New games are coded in C ++ too. Using a non class oriented language in a game coded in a class oriented language might lead to unnecessary difficulties.
If you already know C switching to C ++ should be possible in a couple of weeks.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
c# analdım da python nasıl kullanılıyor json dosyalarıyla bir ilgisi mi var

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
c#ye merak saldım ama bir türlü yapamadım. Hatta uğruna pc aldım ala olmadı..

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Genelde hep lua görüyorum ben de. Her kişi kendi hile programını yazabilir mi peki böylece ? O kadar kolay mı yani?

Üye
5 HİZMET YILI
konunun açılması çok iyi olmuş bende bunu çok merak ediyordum

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hile denilen yazılım genelde bir oyunun güvenlik açığını otomatik olarak sömürmeye yarayan bir yazılımdır. Udemy gibi bir yerde sadece hile programlama üzerine bir kurs bulamazsınız %99 çünkü yasal değil. Ama tersine mühendislikle ilgili kurslar olabilir işin IT Security alanında çalışacak arkadaşlar için vs. penetration testing vs. gibi kurslar var buna benzetebileceğimiz. Ancak dirke olarak bi oyun için hile yazılımı ile ilgili bir şey bulamazsınız yani birisi çekmeye çalışsa bile bir kurs udemy buna izin veremez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...