Üye
aynı sıkıntı bende de var bios'dan secure boot seçeneğini disable yapınca düzeliyor olabilir ama ben kendi bios'umda bunu bulamadım başka bir çözüm varsa diye #rezHile güncellendikten sonra Antiban seçeneği sunmaya başladı ve Antiban seçegine evet dediğim zaman o şekilde hileyi açmıyor fakat hayır dediğimde açıyor ondada 2 adam vuruyorum ban atıyor oyun antibanlı olarak nasıl açabilirim acaba ? Bilgisi olan arkadaşlar ?
aynı sıkıntı bende de var bios'dan secure boot seçeneğini disable yapınca düzeliyor olabilir ama ben kendi bios'umda bunu bulamadım başka bir çözüm varsa diye #rezHile güncellendikten sonra Antiban seçeneği sunmaya başladı ve Antiban seçegine evet dediğim zaman o şekilde hileyi açmıyor fakat hayır dediğimde açıyor ondada 2 adam vuruyorum ban atıyor oyun antibanlı olarak nasıl açabilirim acaba ? Bilgisi olan arkadaşlar ?
nasıl indircez hile yardımHile güncellendikten sonra Antiban seçeneği sunmaya başladı ve Antiban seçegine evet dediğim zaman o şekilde hileyi açmıyor fakat hayır dediğimde açıyor ondada 2 adam vuruyorum ban atıyor oyun antibanlı olarak nasıl açabilirim acaba ? Bilgisi olan arkadaşlar ?
hile yi nasıl indircem yardımdefenderi kapat
Bende ÇalışıyorHile güncellendikten sonra Antiban seçeneği sunmaya başladı ve Antiban seçegine evet dediğim zaman o şekilde hileyi açmıyor fakat hayır dediğimde açıyor ondada 2 adam vuruyorum ban atıyor oyun antibanlı olarak nasıl açabilirim acaba ? Bilgisi olan arkadaşlar ?
Reis Desteğe DanışBende Çalışıyor
ne zaman yedi fixhile fix mi yedi ?
Kapalı her şey kral defender virüs programı falanvirüs proglamlarını kapat tekrar dene
öyle yapalım bakalımBende Çalışıyor
Post automatically merged:
Reis Desteğe Danış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?