Bunun konuyla ne alakası var acaba?bakın. Son kez söylüyorum googleye ctrl +v yapın olmuyosa pencereyi kapatıp tekrar yükle deyip tekrar googleye ctrl+v yapın.
Deneyin dedim bendede oluyordu konuyla alakası var yani onaydada kaldı bende veri alınıyrodada aynı şekilde işe yarıyor.Bunun konuyla ne alakası var acaba?
ya olmazsa ?Deneyin dedim bendede oluyordu konuyla alakası var yani onaydada kaldı bende veri alınıyrodada aynı şekilde işe yarıyor.
Ama işe yaramıyor.Deneyin dedim bendede oluyordu konuyla alakası var yani onaydada kaldı bende veri alınıyrodada aynı şekilde işe yarıyor.
tw verirseniz bakayımHata vermiyor. Aynı sorun devam ediyor.
Aslında her zaman olmuyor. Bir oluyor bir olmuyor bu sorun. Olmadığı zamanda şu sorun oluyor.tw verirseniz bakayım
bende aynı şeyi dedim ama olmuyor diyorlar.reis bak şimdi eğer takılıyorsa .
tarayıcıya gelin ve url kısmına kontrol (ctrl)+v yapın .
eğer olmaz ise programı kapat sonra tekrar girmeyi dene genelde onu yapıştırdıktan sonra veri alınıp program hazır hale geliyor bende de aynısı çok oldu.
bunlarda düzelmiyorsa başka bir sıkıntı vardır.
kardeş anlatmak istediğini anlamadım detaylı anlatırmısın neyi kopyalayıp ctrl v yapıcazbakın. Son kez söylüyorum googleye ctrl +v yapın olmuyosa pencereyi kapatıp tekrar yükle deyip tekrar googleye ctrl+v yapın.
kardeş anlatmak istediğini anlamadım detaylı anlatırmısın neyi kopyalayıp ctrl v yapıcaz
açık olan hali böylereis bak şimdi eğer takılıyorsa .
tarayıcıya gelin ve url kısmına kontrol (ctrl)+v yapın .
eğer olmaz ise programı kapat sonra tekrar girmeyi dene genelde onu yapıştırdıktan sonra veri alınıp program hazır hale geliyor bende de aynısı çok oldu.
bunlarda düzelmiyorsa başka bir sıkıntı vardır.
bir tane hile biliyom onu yükleaynı sorun bnndede var kardşm sen en iyisi biraz daha dene arada oluyor aç kapa bişiler yap bazen oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?