Hile Yaparken Butona Tıklayınca Karakter Kodları Açılıyor. O Nasıl Yapılıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar  Hile Yaparken Butona Tıklayınca Karakter Kodları Açılıyor. O Nasıl Yapılıyor? Bilen Söyleyebilir mi ? Googlede Heryerde Araştırdımda Bulamadım  Bilen Biri Nasıl Yapıldığını Söyleyebilir mi? Adamlar Yapıyor.

Şöyle Oluyor:

Hileyi Açınca ''Karakter Kodları'' Diye Bir Adlı Buton Var. Oraya Tıklayınca Çift Taraflı Yani ''Mavi Takım'' / ''Kırmızı Takım Yan yana Ayrı Gruop larda Yapıyor Adam. Ben Onu Yapmayı Bilmiyorum bilen Yardımcı Olursa Çok Sevinirim. Repinide Atarım Valla.

Üye
9 HİZMET YILI
Birşey Sorucaktım Kardeşim Ben De Hack Kodluyorumda VS 2012 kodlanırmı bilyiorsn +1 REP

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Form1 diyelim hile menüsü form2 yi oluştur ve form1 deki karakter kodları adlı butona tıkla şu kodu yaz form2.show

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Prex_Ss' Alıntı:
Birşey Sorucaktım Kardeşim Ben De Hack Kodluyorumda VS 2012 kodlanırmı bilyiorsn +1 REP

Krdş Her VS  ve VB İle Kodlanır.

Kodlanır Kodlanır Ama Genellikle Herkes Visual Basic 2010 Express ve Visual Studio 2012 / 2010 Pro Kullanıyor.

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
kardeş karakter kodlarından atıyorum "Ateş"'in yanında bir tane kod olucak o kodu kopyalayacaksın oyunda eğer kırmızı takımda isen kodu kırmızı takımın altındaki boşluğa yazıcaksın. Mavi takımda da aynı şekilde Barut'un yanındaki kodu eğer oyunda isen o kodu kopyalayıp mavi takımın boşluğuna yazıcaksın bu kadar beğenip rep vermeyi unutma

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
VB.NET de Sağ Üst köşeden new item diyceksin
Form 2 açacaksın Form 2 Ye Tabpage eliyceksin Mavi takım kırmızı takım diye
Sonra Form 1 e yani hileye bir byuton koycaksın butona şu kodu ekliyceksin
Form2.Show()

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...