Uzman Üye
koydu ve ucurduBence sen kendi sorunu anlamıyorsun, ve bizim anlamamızı bekliyorsun. Alakasız cevaplar gelmesi çok doğal..
hayır alakasız dediğim o çok zor bırak o işleri falan dediler ben öğrenmeye çalışıyorum ama zorBence sen kendi sorunu anlamıyorsun, ve bizim anlamamızı bekliyorsun. Alakasız cevaplar gelmesi çok doğal..
Directx menü çizeceksin o zaman. Googleye how to make Directx Menu c++ yaz çıkar.bidaha okuyunca bende pek anladım ama anlatmak istediğim arka plana gir çık ile uğraşmamak için oyunda açmak sizinki var ya insert le oluyo
amacıma uymuyo işte öğrenmeye çalışıyorumBence hazır olan birşey zaten direk dll olarak çıkarıp injectlediğin gibi %100 çalışmayacaktır. Çünkü hazırlandıktan sonra üstüne yama vs birşeyler geliyor hele birde farklı bir oyun için oluşturulan bir hilenin başka bir oyunda bırak çalışmayı hata vermemesi bile saçma olur o yüzden hata veren kısımları düzeltip hazır projeyi kullanabilirsin.
tamam işte onu falan çizdik dll olarak çıkardık oyuna enjekte ettiğimizde direk açılırmı bilmiyorumDirectx menü çizeceksin o zaman. Googleye how to make Directx Menu c++ yaz çıkar.
Her şeyi doğru yaptığın zaman, çalışmaması için bir neden yok.tamam işte onu falan çizdik dll olarak çıkardık oyuna enjekte ettiğimizde direk açılırmı bilmiyorum
tamam ozaman teşekkürler zamanını kullandımHer şeyi doğru yaptığın zaman, çalışmaması için bir neden yok.
Bende Öğrenmek İstiyorumda Çok Zor Bayaa.Böyle bi konu öncedende açmıştım fakat alakasız cevaplar geldi benim sorum mesela hilemiz tamamen hazır kodları tasarımı vs. Dll olarak çıkarınca direk oyuna enjekte edip olmaz diye düşünüyorum onun için neler yapmamız lazım nasıl oyunda açmayı açıp kapatabilmeyi falan sağlayabiliriz
Özele Bakabilecenmi EmmiHer şeyi doğru yaptığın zaman, çalışmaması için bir neden yok.
Sanırım arkadaş şöyle sanıyor . Menüdeki itemlere örenğin checke "ESP" yazıyor ve tıklayınca espnin çalışmasını bekliyor eüheühehüehe.Her şeyi doğru yaptığın zaman, çalışmaması için bir neden yok.
hayır ben sadece oyunda açılma kısmını anlamamıştım onuda anladımSanırım arkadaş şöyle sanıyor . Menüdeki itemlere örenğin checke "ESP" yazıyor ve tıklayınca espnin çalışmasını bekliyor eüheühehüehe.
Hocam az mantığını kavrayın , sonra ne istediğinizi düşünün ve ona göre bi çalışma yapın . Diyelim name esp yapıcaksınız .hayır ben sadece oyunda açılma kısmını anlamamıştım onuda anladım
if (nameesp) {
WriteProcessMemory(MEMORY, (LPVOID)ESPPTR, &espval, 4, NULL);
}
else {
WriteProcessMemory(MEMORY, (LPVOID)ESPPTR, &espoffval, 4, NULL);
}
siz çok yanlış anladınız ben direk hile menüsün oyunda gözükme kısmını anlamamıştımHocam az mantığını kavrayın , sonra ne istediğinizi düşünün ve ona göre bi çalışma yapın . Diyelim name esp yapıcaksınız .
Csh modül çekin ve pointerleri menünüzdeki item için kullandığınız değerden çalıştırın . Ben bu fonksiyonu kullanmıyorum fakat anlayın diye ekliyeyim .
DWORD ESPPTR = CSH() + 0xPTR; // siz girin
int espval =ESPVAL; // siz girin
int espoffval =ESPOFFVAL; // siz girin
Kod:if (nameesp) { WriteProcessMemory(MEMORY, (LPVOID)ESPPTR, &espval, 4, NULL); } else { WriteProcessMemory(MEMORY, (LPVOID)ESPPTR, &espoffval, 4, NULL); }
O zaman hook nedir onu araştırın .siz çok yanlış anladınız ben direk hile menüsün oyunda gözükme kısmını anlamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?