d3 Σ x2
Süper Üye
kanka 10 yıldır lol oynuyorum sadece neden evet hile yapıyorum diyemiyor herkes gördü yani totemli çünküDostum lol oynuyorsan bunlara aldırış etmiyeceksin ve bunun dediği de hiçbir şey diğerlerinin yanında.
Kimse demez zaten belli etse de etmese de.kanka 10 yıldır lol oynuyorum sadece neden evet hile yapıyorum diyemiyor herkes gördü yani totemli çünkü
Desin veya demesin ban yiyicek zaten gidiyim sahur yapiyim kendime geliyimKimse demez zaten belli etse de etmese de.
knk kolay ez falan yazılması küfürden daha tilt ve toxic bir şey biz orda canımızla oyun oynuyoruz hile adamın yazdığı şeye bak uçan tekmeyi bir koycanAnnesinin gece gece kulağı çınlayan insan türüne denir
O arkadaşa sesleniyorum burdasın biliyorum niye böyle toxiclik yapıyon ki zaten ban yiyicek gece gece morelimi bozdu gelmiş yok kolay yok basitsiniz felan yanımda olsan da şöyle dönerek ura mawashi geri yapıştırsam ağzının ortasına
Ekli dosyayı görüntüle 75231
Ahahaha çok iyi yorum doğru diyosun salaklık bende mute atmam lazımdı eyvallahKanka lolde var böyle toxic oyuncular kafana takmıcan Mute all at geç CHP’ye bakıp oynarsan hayatını bitirirsin
hocam ban yemez ama sen bilirsin birde bu hareketleri illaki sende yapmışsındır gelip burda böyle şeyler yazmana gerek yok at reportunu geçAnnesinin gece gece kulağı çınlayan insan türüne denir
O arkadaşa sesleniyorum burdasın biliyorum niye böyle toxiclik yapıyon ki zaten ban yiyicek gece gece morelimi bozdu gelmiş yok kolay yok basitsiniz felan yanımda olsan da şöyle dönerek ura mawashi geri yapıştırsam ağzının ortasına
Ekli dosyayı görüntüle 75231
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?