Dostum 38 kişi hile kullanmakdan veya yapmaktan dava yedi bende senin gibi düşünüyordum başına gelince anlarsın sende. ben sadece bilgilendirme amaçlı açtım ister bir tarafınız la gülün ister ciddiye alın eninde sonunda bir oyun da patlarsınız.şöyle söyliyim hile açtığı için dava yiyen neredeyse hiçbir insan yok eğer o hileyi yapan kişiysen yersin ama yapmak derken o clienti yaratmak gibi
yedim zaten kardeşim konuyu okumadan yorum yazma lütfen. yüklü bir miktar para hemdeEvet haklarını ihlal ettiğin için dava açma hakları var yiyebilirsin.
Geçmiş olsun, aklımda bulunsun PointBlank'ta hile açmamakta yarar var. Sormamda bir sakınca yoksa ne kadarlık bir dava açtılar? teşekkürler.yedim zaten kardeşim konuyu okumadan yorum yazma lütfen. yüklü bir miktar para hemde
Maddi ve manevi olarak ayrı ayrı tazminat davası ödeyebileceğim bir rakam değil ama hapse girmekten iyidir çalışıp ödeyecem mecbur.Geçmiş olsun, aklımda bulunsun PointBlank'ta hile açmamakta yarar var. Sormamda bir sakınca yoksa ne kadarlık bir dava açtılar? teşekkürler.
Tekrardan çok geçmiş olsunMaddi ve manevi olarak ayrı ayrı tazminat davası ödeyebileceğim bir rakam değil ama hapse girmekten iyidir çalışıp ödeyecem mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?