Hile yazılımlı USB Aygıt TR'de Satılıyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Gençler mesela valorant için adam kodluyor bir usb aygıtı gibi bir şeye onu kodlayıp satışa sunuyor onu pc 'ye bağladığınız da mesela valo da radar hilesi oluyor. ve banlanmak nerdeyse imkansız gibi bir şey bunu yapabilen var mı? veya satan birileri?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    65.6 KB · Görüntüleme: 58
Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Gençler mesela valorant için adam kodluyor bir usb aygıtı gibi bir şeye onu kodlayıp satışa sunuyor onu pc 'ye bağladığınız da mesela valo da radar hilesi oluyor. ve banlanmak nerdeyse imkansız gibi bir şey bunu yapabilen var mı? veya satan birileri?
o dediğin arduino üzerinden color aimbot oluyor. forumda öyle bir hile yok. başka bir yerin ismini vermek yasak

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
usb aygıtı gibi bir şey dediğin şeyin adı arduino,
aimbot için kullanılıyor bypassı falan varsa banlatmıyor
bi forumda var "arduino color aimbot, no recoil" ama adını veremem araştır bulursun

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
usb aygıtı gibi bir şey dediğin şeyin adı arduino,
aimbot için kullanılıyor bypassı falan varsa banlatmıyor
bi forumda var "arduino color aimbot, no recoil" ama adını veremem araştır bulursun
TR de satılıyor mu knk onu soruyorum?

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
TR de satılıyor mu knk onu soruyorum?

Aurduino Lenoarda r3, evet tr de satılıyor klon veya orjinal farketmiyor aldıktan sonra ücretli bir şekilde bu cihaz için kodlanmış color aimbot gibi hileleleri kullanabiliyorsun. Hileyide ekstradan ücretli alacaksın cihaz alımından sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...