UC Hilesi İmkansızmı ? Güldürme BeniHile yapımında Visual Basic veya Visual Studio 2017 gerekmekte. UC hilesi imkansız , C# ile C++ hile kodlarken gereken bileşikler
Online oyunda dedim .DUC Hilesi İmkansızmı ? Güldürme Beni
Başlangıç İçin Pyhtonmu?? ... Kim Söylüyorsa Birşey Bildiği Yok!Kodlamaya başlaman gerekiyor benim gibi başlangıcın pyhton dili olması çok iyi olur
Kaç Kez Yaptım Online Hilesini Tek Sorun Şuki 1 Haftada Tüm Pointerlar Fix Yiyor Pointerlar Çöp Olursa Hilede Çalışmıyor Bildiğin Gibi.Online oyunda dedim .D
Demek bana yanlış bu yol göstermişler iyi ki de yoğunlaşmadım seni bekliyorumBaşlangıç İçin Pyhtonmu?? ... Kim Söylüyorsa Birşey Bildiği Yok!
Post automatically merged:
Kaç Kez Yaptım Online Hilesini Tek Sorun Şuki 1 Haftada Tüm Pointerlar Fix Yiyor Pointerlar Çöp Olursa Hilede Çalışmıyor Bildiğin Gibi.
örneğin kim birde birşey sormak istiyorum cr4ack yapmayla alakali konu açılamiyor ancak galiba sen GoS scripti cr4cklemiştiniz pikachu7 ile ?? öyle hatırlıyorum yanlış söylemiş olabilirim herneyse cr4ackelemeyle alakali bilidiniz birşey varsa anlatirisaniz iyi olur.Knk Sayfada Öğretenler Var Onlara Bak
UC Hilesi İmkansızmı ? Güldürme Beni
Bence'lerle Gelmeyeydin İyiydiPUBGM İle Pek Bilgim Yok Fakat Eğer UC Bir Para Birimi Gibi Bir şey İse Çoğunlukla Oyun İçi Para Birimleri Server Tabanlıdır Eğer ki UC Hilesi vb Gibi Bir Olay Yapılmış İse Fake Değer(Sadece Sizde Gözüken Ve Herhangi Bir İşlemde Kullanamadığınız) Olabilir Server Tabanlı Değerleri Değiştirmek İmkansız Değildir Fakat Tehlikeli Sıkıntılı Bir İşlemdir(PUBG Hakkında Pek Bir Bilgim Yok Eğer ki Yanlış Bir Cümle Kurduysam Kusura Bakmayın).
Evet imkansız çünkü onu yapman için sistemi bitirmen lazım sistemi bitirmeye çalışana kadar seni bitirirler.UC Hilesi İmkansızmı ? Güldürme Beni
Hmm Anlat UC Predot'larını Eğer Doğru Şekilde Anlatır Ve Hile Yapılamaz Kısımlarından Bahsedersen Boyun Eğip Susacağım DinliyorumEvet imkansız çünkü onu yapman için sistemi bitirmen lazım sistemi bitirmeye çalışana kadar seni bitirirler.
Şimdi kardeşim, olay şu UC yi serversided değiştiremezsin spooflarsın. O spoofladığın veriyi de kullanamazsın internette spooflanmış pubg var ama uc ler etkisiz. Ne yapabilirsin fakeleyebilirsin gelen veriyi kandırırsın ama oyunun authları güçlü olduğu için sadece gelen veri kandırılmış olur servere satın alma için bir request attığın zaman pat sunucu seni düşürür. Tek yolu hedef sunucuya sızıp veriyi değiştirmektir ki diyelim çok iyi bir defeacersin ve hedef siteye sızdın ama olay orada da bitmiyor sql ine girdin ve inceliyorsun aaaa ne çıktı verilerin hepsi hashli veya şifreli. Wolfteamda diceksin nasıl envanter filen oluyor senin envanterin de spooflanıyor teknik olarak csgoda hilelerde yine sunucu verisini yanlış spoofluyorsun ama test etmeyi vac classları test ediyor lolde de neden hile yok direk sadece scriptler var çünkü diğer her şey sunucudan geliyor ve kontrol edilemiyor.Bence'lerle Gelmeyeydin İyiydiAma Teorin Mantıklı Malesef Böyle Bir Durum Hiç Bir Oyunda Bulunmamaktadır Bulunsa Yine Yapılır SW Tabanlı Olmasına Bakılamaz.
Bildiğin Bilgi Var Ama Beni Diğerleri İle KarıştırmaŞimdi kardeşim, olay şu UC yi serversided değiştiremezsin spooflarsın. O spoofladığın veriyi de kullanamazsın internette spooflanmış pubg var ama uc ler etkisiz. Ne yapabilirsin fakeleyebilirsin gelen veriyi kandırırsın ama oyunun authları güçlü olduğu için sadece gelen veri kandırılmış olur servere satın alma için bir request attığın zaman pat sunucu seni düşürür. Tek yolu hedef sunucuya sızıp veriyi değiştirmektir ki diyelim çok iyi bir defeacersin ve hedef siteye sızdın ama olay orada da bitmiyor sql ine girdin ve inceliyorsun aaaa ne çıktı verilerin hepsi hashli veya şifreli. Wolfteamda diceksin nasıl envanter filen oluyor senin envanterin de spooflanıyor teknik olarak csgoda hilelerde yine sunucu verisini yanlış spoofluyorsun ama test etmeyi vac classları test ediyor lolde de neden hile yok direk sadece scriptler var çünkü diğer her şey sunucudan geliyor ve kontrol edilemiyor.
NOT: Spooflamak dediğim bildiğin öğeyi denetle öğeyi denetleyle kaç oyunda hile yapabiliyosun? Asıl şimdi sen güldürme beni.
Biraz da sen bizi bilgilendir de o zaman elimizde diğerleri ile karıştırmamalık bilgi olsun.Bildiğin Bilgi Var Ama Beni Diğerleri İle Karıştırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?