Hile yazmak istiyorum nereden başlayabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Oyunlara aktif hile yazmayı nasıl yapabilirim nasıl öğrenebilirim

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
cheat engine ile başla onu söktükten sonra arayüz yaparsın olur biter

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
Şahsen ben school of dragonsta cheat engine ile başladım 2018-2019 arası.

Like a diamond 💎
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
daha iyi yazmak için C++ plus veya Java öğrenebilirsin yada Phyton.

Software Engineer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hileler C++ ve C# yazılım dili ile yazılıyor. Yani yazılım öğrenmen gerekiyor fakat bunlar yazılımdaki en zor dillerden 2 tanesi olduğu için direkt bunları öğrenmek yerine algoritma ve yazılımın temelini öğrenmen gerekiyor. İnternette ücretli ücretsiz bir çok kaynak bunların eğitimini veriyor. Python ile başlayıp yazılımın mantığını anladıktan sonra bu dillerden birini öğrenmeni tavsiye ederim. Udemy'den kurslar al başla. Fakat İngilizcenin iyi bir seviyede olması lazım çünkü Türkçe game hacking kaynağı çok sınırlı.

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bilhassa hile yazmak istiyorsan C++ en önemlilerinden diye biliyorum.

FOR THE HORDE
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
3 senedir aktif olarak python üzerinde calısıyorum, temel olarak acele etmemeni öneririm. Öncelikle kodlama mantığını algoritma işleyiş yapısını oturtman lazım. Diller arası çok fazla fark yok, ben bu işe Python yazılım dili ile başladım temel kullanılan functionsları öğrendikten sonra her kodlama dilinde mantığı aynıdır sadece yazım şekilleri değişiyor. Tavsiyeme gelirsek acele etmeden kodlama mantıgını ve algoritma yapısını tamamlamak için Python ile başlaman senin için iyi olacaktır. İnternette çok fazla türkçe ve ingilizce kaynak mevcuttur. Tavsiyem ise ilk olarak ögrendiğin konuyu türkçe ufak bir araştırıp genel yapısını ve mantıgını anladıktan sonra ingilizce videolarını izleyip konuyu öğrendikten sonra konu üzerine basit anlayabileceğin projeler geliştirmen. Bu esnada tabiki projeyi kendin geliştiremeyeceğinden internette insanların yaptıgı kodları izleyip mantıgı kavradıktan sonra tekrar etmek amacıyla kendin bakmadan yazabilirsin. Biraz daha temel yapıları vs öğrendikten sonra ise kesinlikle sana önermek istediğim kitap ise ' AUTOMATE THE BORING STUFF WITH PYTHON' olacaktir. Tavsiyelerim bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur aklına takılan herhangi bir sorun varsa mesaj atman yeterli.

Code Coding GIF by EscuelaDevRock

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
pasteleri ilk inceliyerek bakabilirsin hangi oyuna gore istedigini arastır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...