Google geçmiş ve çerezi temizle büyük ihtimalle düzelir.
Banada sildirttilrede pek bir faydası olmadı. Hilede olan bir hata yüzünden tüm sitelerden çıkış aldım
çerez temizlemek bir hatanın çözümü değildir sadece sizlerin son yaptığı işlemlerin geçmişini temizler.
Birçok kişi çerez temizlemeni isteyecektir fakat ben açıkl getiriyim;
Kullanıcıların yapmış olduğu site aramalarının cookieslerinin tutulduğu alana/depoya çerez deniliyor vede bunların temizlenmesinin hiçbir faydası yoktur. Şayet ben wolftü hilesi için denediğimde en son tüm sitelerden çıkış aldırttılar vede yine çalışmadı çünkü hilede hata vardı. Aynı şekilde sen normal gündelik kullanıyorsan vede hile çalışmıyor ise hilede sıkıntı vardır sende değil. Fakat herkeste olup sende olmuyorsa sende bir problem varken bir kaç kişide olmuyorsa "genel" bir problem vardır. Ayrıca hileleri kullanmak içinde "Onaylı Üye" olman gerekiyor.
Bunların dışında ek olarak belirttiğim gibi çerez temizlemek çokta bir işini görmeyecektir bir ihtimal %temp% silebilirsin onun dışında bir çözümü yok. Oyununa göre değişkenlik gösteren virüs programın var isede bir tek kendisi blokluyordur başkada bir hata sebebi zaten olamaz.
Ayrıcada yukarıdada söylediğim gibi birçok hile onaylı üyeden sonra açılıyor.