- Yasaklandı
-
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
bu indirili zatenBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBunu indirip klasöre at sonra all.bat isimli dosyayı yönetici calıstır windows 8.1de sıkıntı var bendede oluyordu windows 10a yükseltirsen düzelicektir denemeni tavsiye ederim
2.dediğimi yap windows 8.1 bendede sıkıntı cıkarıyodubu indirili zaten
benim sistem eski windows 10 yüklenemez2.dediğimi yap windows 8.1 bendede sıkıntı cıkarıyodu
Tek çözüm o ya windows 8.1 hiç stabil değil windows 7 dede deniyebilirsn ben denemedim ama belki windows 7 de çalışırbenim sistem eski windows 10 yüklenemez
ben windows 7 den formatla windows 8.1 e geçtim 2. si windows 7 nin desteği bittiTek çözüm o ya windows 8.1 hiç stabil değil windows 7 dede deniyebilirsn ben denemedim ama belki windows 7 de çalışır
yazdığım gibi benim sistem windows 10 desteklemiyorWindows 10 1909 yükle
ben de hack center kurarken trojen hatası alıyorum yardımcı olurmusun win 10Win 10 sürüm 1909 yada 1809 indirirsen daha rahat acarsin hileyi dostum
Kardeşim desteklemiyor ise güvenlik duvarın kapalı mı bir bak, başka tarayıcıdan dene framework kur öyle dene bir deyazdığım gibi benim sistem windows 10 desteklemiyor
teşekkürler deneyeceğimKardeşim desteklemiyor ise güvenlik duvarın kapalı mı bir bak, başka tarayıcıdan dene framework kur öyle dene bir de
bende teşşekür ederim yaptım olduKardeşim desteklemiyor ise güvenlik duvarın kapalı mı bir bak, başka tarayıcıdan dene framework kur öyle dene bir de
Desteği bittiğini biliyorum kanka ama hile daha stabil çalışabilir belkiben windows 7 den formatla windows 8.1 e geçtim 2. si windows 7 nin desteği bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?