Hileci Araplar Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
(saçmalama velxus , boş yapma velxus , gibi şeyler diyeceksiniz ama)
Bu araplar zıplama hızlı sürünme hileleri falan yapıyorlar her güncellemede hilelerine insanlık dışı özellikler ekliyorlar ya ilerki zamanlarda oyunun sistemine sızmaları mümkün mü

(Fotograflar Öylesine Attım eğitim maçında birisi vardı aracına bindim sonuç bu )

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
yav bizim yaptıklarımız çok masum bunların yanında adam gökyüzünü tarıyo adam alıyo zıplıyo 200km yol gidiyo yumruk atıyo ölüyon arabayla uçmalar kaçmalar ben bi kere uçaktan atladım daha ayağım yere değer değmez öldüm

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
saçma olucak ama adamlar sisteme sızar bu gidişle oyunu onlar yönetir xD

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Bunları kodlamakta ne var çocuk oyuncağı forum yöneticileri biz banlanmayalım diye bu tür özellikleri eklemiyolar xd

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
aynen araba uçurma falan çok basit. cheat engine'den arabanın x, y, z değerlerini değiştir bitti bu kadar. ban riski olduğu için eklemiyorlardır.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
adamlar ciddi ciddi oyunda Ta.ak Gecicek hileleri acıyorlar :d

Dedektif Mithra
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
wolftudede bız oyleydık ucar zıplar tarardık acımazsızca D:

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ya hileyi araplar yapmıyo, çinliler vietmanlılar yapıp araplara satıyo. Normalde bunların yaptıkları hileler oyun performansını çok düşürür 60 fps alıyorsanız 20-30'a düşer, ama bu araplarda para var tabi en iyi sistemlere sahip oldukları için rahatça uçup kaçabiliyorlar.
EDİT: Hileyi araplar yapmıyo derken çoğunu çinliler yapıyo demek istedim. Araplar da yapıyordur da youtubede gördüğüm kadarıyla full çin hileleri var.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba Avrupa sunucusunda Taç Kademedeyim bir Suriyeli var isteyen bakabilir ölme öldürme oranına : PUNIShER
Adamın oyuna giriş çıkış saatlerini takip ediyorum artık gece 3 4 gibi giriyor sabah 8 de çıkıyor. Ve benim maçıma denk gelirse çıkıyorum valla. Ben sadece izlemeyi mecburiyetten kullanıyorum. Adam dağın taşın arkasından 3 AK mermisi atıyor kafama bide gelip dans ediyor. Artık bilek değil Aimi Recoili güçlü olan kazanıyor. Recoil bulamadım cidden söylüyorum ban umrumda değil 2 gün arap öldüreyim bana kafi çalışan bi recoil verebilcek var mı bana ?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
araplarla alakası yok vietnamda ki yoneticilerin yaptıgı vn hax hilesi - yada parayla satılan venom reeden gibi hilelerde bu ozellikler var vnhaxda ban yiyiorsun fakat paralı hilelerde ban yediğinde 1 saat yada 10 dk civarı yiyiorsun kısaca adamların yazdığı komutlar istemciden kaynaklı ağ bağlantısına dönuşüyor oyunda baglantını kontrol et diyor bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...