☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
yapay zeka desteği de sağ olsun güzel bir çalışma oldugüzel olmuş, tebrik ederim
harika olmuş hocam bayıldım bi kaç defa izledimyapay zeka desteği de sağ olsun güzel bir çalışma oldu
yapay zeka olduğunu sonradan anlamam dışında sorun olmadıyapay zeka desteği de sağ olsun güzel bir çalışma oldu
hocam sözleri de yapay zekaya mı yazdırdın bir de varsa ai linki atabilir misin veya biz nasıl yapabiliriz bilgilendirdiğin konu varsa link paylaşır mısınyapay zeka desteği de sağ olsun güzel bir çalışma oldu
konusu yapacağım zaten de , biraz daha şu ai yi kullandıktan sonra tüm tecrübeleri paylaşacağımhocam sözleri de yapay zekaya mı yazdırdın bir de varsa ai linki atabilir misin veya biz nasıl yapabiliriz bilgilendirdiğin konu varsa link paylaşır mısın
yapay zeka sesi normalde başka sanatçıların sesini kullanıyordum ama yapay zeka metin okumadan çevirdiğinde yanlış okuyor,bu yapay zekanın kendi sesi :dhocam kimin sesini kullandın
İkimiz aşk şarkısıydıİkimizin şarkısıydı 9 yıl oldu ben hala dinliyorum sen yüksek sesle dinleme çocukların uyanır...
hile için şarkı yazip ilkleri yaşatiyoruzvay be hileler için bile şarkı yapılacağı hiç aklıma gelmezdi, ama güzel olmuş başarılar dilerim.
ben de taki görene kadar saklşla bize de paylaşacak arkadş inşallahvay be hileler için bile şarkı yapılacağı hiç aklıma gelmezdi, ama güzel olmuş başarılar dilerim.
harikayapay zeka desteği de sağ olsun güzel bir çalışma oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?